Lil Wayne ble fengslet i mars 2010, men er produktiv bak murene (Foto: AFP PHOTO/TIMOTHY A. CLARY)

Lil Wayne ble fengslet i mars 2010, men er produktiv bak murene (Foto: AFP PHOTO/TIMOTHY A. CLARY)

Ny låt fra fengselsfuglen

Lil Wayne er produktiv bak murene. Hør «Right Above It» her.
Les også: MTV-nominasjonene klare

Skrevet av:
Publisert 16:13 5 august, 2010

Vi har tidligere skrevet om rapperen Lil Waynes ivrige blogging fra oppholdet i fengselet på Rivers Island. Wayne har sittet inne for ulovlig våpenbesittelse siden mars, og slipper ikke ut før i november. Gjennom bloggingen ønsker han å takke fansen for støtten de har vist han, men nå viser det seg at han er produktiv også på andre fronter. 27. september fyller han 28 år, og samme dag slipper han EPen I Am Not A human Being som en forsmak på det varslede albumet Tha Carter IV.

Nå er første låt, som har fått tittelen «Right Above It» klar, og kan høres hos Rap Radar. Med seg på låta har Lil Wayne Drake, som tidligere i sommer ga ut skiva Thank Me Later, og fikk en femmer av Lydverkets Andreas Øverland.

Det foreløpig siste albumet fra Lil Wayne ble gitt ut i vinter. Rapperen prøvde å lefle med rock, uten hell.»Lil Wayne sin bastard av et rockealbum gir lite annet enn en dørgende kjedelig fødselsdepresjon», skrev Andreas Øverland i sin dom.

Tags: ,

Del "Ny låt fra fengselsfuglen"
 

2 kommentarer på “Ny låt fra fengselsfuglen”

  1. [...] forrige Weezer-plate Raditude hadde de med seg blant andre rapperen Lil’ Wayne, noe som fikk Lydverket til å mimre om andre rap/rock-samarbeid gjennom tidene. På bandets [...]

  2. [...] er også lekket en ny låt fra (tidligere) fengselsfugl, Lil Wayne. Den er produsert av Swizz Beats og skal i følge flere nettsteder være inspirert av [...]

Legg igjen en kommentar