Norsk reggaeorama i to dager

Jamaica-listetopperen Nico D besøker P2 i dag, mens crewet hans leverer et eksklusivt DJ-sett hos oss på torsdag. Vi varmer opp med sound clash’en de vant i forrige måned. Den norske reggaeartisten Nico D toppet nylig singellista på Jamaica med låta «Ruff Times» sammen med Jah Mason, som du kan lese mer om her. Da skulle […]

Skrevet av:
Publisert 15:24 10 februar, 2010

Fra Jah Ark Manifests mixtapecover

Jamaica-listetopperen Nico D besøker P2 i dag, mens crewet hans leverer et eksklusivt DJ-sett hos oss på torsdag. Vi varmer opp med sound clash’en de vant i forrige måned.

Den norske reggaeartisten Nico D toppet nylig singellista på Jamaica med låta «Ruff Times» sammen med Jah Mason, som du kan lese mer om her. Da skulle det selvsagt bare mangle om ikke P2s Musikkredaksjonen inviterte han på en prat. Akkurat dét hører du på P2 kl 15.30 i ettermiddag, hvor han også spiller live.

Nico D har besøkt Lydverket P3 tidligere, og spilte da blant annet en helt ny låt akustisk. Vær så god:

nico-d-ny-lat-live-hos-lydverket

Nico er imidlertid ikke alene om å spre reggae i Norge. I mange år har han vært en del av crewet Jah Ark Manifest, som står bak ukas eksklusive DJ-sett i Rilleristing på Lydverket P3 kl 20 i morgen, torsdag.

Hør danske RubA’Dub Sundays’ Rilleristing her

Jah Ark Manifest er for øvrig stadig med på såkalte soundclashes, hvor de konkurrerer mot andre DJ-crew (sound systems). I slutten av januar skulle de vise hva de var gode for mot svenske Axxion Pack i Gøteborg. Ark Manifest ble kongene gikk av med seieren, og slik gikk det for seg:

Intro:
01-intro

Runde 1, Jah Ark Manifest:
02-round-1-jah-ark-manifest

Runde 1, Axxion Pack:
03-round-1-axxion-pack

Runde 2, Jah Ark Manifest:
04-round-2-jah-ark-manifest

Runde 2, Axxion Pack:
05-round-2-axxion-pack

Dub fi dub:
06-dub-fi-dub

[youtube 8Fm388DS1h8]

Bonus? Seff. Jamaicanske Busy Signal har noen nye låter som flyter rundt på nettet, blant annet suverene «Sound of Siren» sammen med M.I.A. Hør den og flere akkurat her.

[youtube 89c3icGRrCk]

Tags: , , , , ,

Del "Norsk reggaeorama i to dager"
 

2 kommentarer på “Norsk reggaeorama i to dager”

  1. Ruben Gran sier:

    Jah Ark Manifest står for kveldens Rilleristing på Lydverket P3 kl 20, ja. Har sniklyttet – gled eder! I tillegg skal jeg ta en prat med Kvelertak-vokalisten, som er hjemme alene. Hørs.

  2. For de som har lyst på soundclashen på sin iphone ol. kan laste den ned her:
    http://www.sendspace.com/file/9ki2w5

    JAM

Legg igjen en kommentar