Asbjørns rocka Rilleristing

Det er nok å ta seg til for rockere i helga. Varm opp med et knippe relaterte låter plukket av Lydverkets Asbjørn Slettemark. Er du i nærheten av Oslo og tror du kommer til å kjede deg i helga, liker du enten ikke rockmusikk, eller du har simpelthen ikke sjekka konsertkalenderen skikkelig. Helga tjuvstarta allerede i går, […]

Skrevet av:
Publisert 13:54 29 januar, 2010

slettemark-rilleristing

Det er nok å ta seg til for rockere i helga. Varm opp med et knippe relaterte låter plukket av Lydverkets Asbjørn Slettemark.

Er du i nærheten av Oslo og tror du kommer til å kjede deg i helga, liker du enten ikke rockmusikk, eller du har simpelthen ikke sjekka konsertkalenderen skikkelig. Helga tjuvstarta allerede i går, med en usakelig bra Social Suicide-konsert på Internasjonalen, mens blant andre Municipal Waste skal ha levert den skjønneste partythrash på Betong. De er også blant banda du hører i ukas Rilleristing, hvor Asbjørn har plukket konsertaktuell musikk fra platebagen sin:

rilleristing-_-asbjc3b8rn-slettemark-_-nett

Spillelista her.

Konserthelgen fortsetter med både brask og bram i kveld, når blant annet Hatebreed, Bleeding Through og Machine Head spiller. På lørdag er de svenske flammerockerne Sator og Backyard Babies i Oslo, og helga utvides ytterligere med Biffy Clyro (også på Lydverket!) og Billy Talent utover uka. Kos deg, rocker.

Rilleristing – Urørt style

Reggae-Rilleristing

Lindstrøms Rilleristing

Tags: , ,

Del "Asbjørns rocka Rilleristing"

Legg igjen en kommentar