Norges mest hardtarbeidende mann?

Truls Heggero spiller to ganger på Øyafestivalen i år. Først i dag med «soloprosjektet» Truls and the Trees og så i morgen med bandet Lukestar, som han fronter som vokalist og gitarist. Noen musikere jobber mer en andre, og det er vi som nyter godt av det. De av dere som har hatt gleden av […]

Skrevet av:
Publisert 14:16 6 august, 2008

Mannen og trærne (foto: Urørt)

Truls Heggero spiller to ganger på Øyafestivalen i år. Først i dag med «soloprosjektet» Truls and the Trees og så i morgen med bandet Lukestar, som han fronter som vokalist og gitarist. Noen musikere jobber mer en andre, og det er vi som nyter godt av det.

De av dere som har hatt gleden av å oppleve Truls på scenen, i den ene eller den andre konstelasjoner skjønner hva jeg mener. For denne fyren kan få hårene til å reise seg på armene til hvem som helst. Det kanskje mest iørefallende trekket er falsettsangen Truls kan levere. Men den er langt fra det eneste du kan nyte som publikumer. I begge tilfeller er det herlige pop-rock låter som leveres med stor spilleglede.

De av dere som har muligheten til å befinne dere i nærheten av Truls and the Trees sin scenekant klokka halv seks i kveld er garantert en fin opplevelse. Jeg tror morgendagens Lukestarkonsert blir et enda større høydepunkt (og jaggu tror jeg ikke vi kommer til å sende den konserten her).

Uansett hvordan du velger å oppleve Truls, bør du unne deg å lade opp med låta «In a Hologram», som bandet spanderte på oss i et bilverksted i Oslo tidligere i år.

Tags: , , , , , , ,

Del "Norges mest hardtarbeidende mann?"

Legg igjen en kommentar