Noel Gallagher: – It’s entirely changed the way I think about music!

Framtiden har endelig nådd Oasis. Siden starten av deres pågående verdensturné har bandets ubestridte leder, Noel Gallagher, holdt fansen oppdatert på aller siste oasis-nytt via sin prisbelønte mobilblog. Her fortelles det om utallige fyllekalas, her klages det over dårlig vær, og det filosoferes over det faktum at man ikke får «fortune cookies» på kinarestaurant i […]

Skrevet av:
Publisert 19:32 6 februar, 2009
Noel Gallagher

Noel Gallagher

Framtiden har endelig nådd Oasis.

Siden starten av deres pågående verdensturné har bandets ubestridte leder, Noel Gallagher, holdt fansen oppdatert på aller siste oasis-nytt via sin prisbelønte mobilblog. Her fortelles det om utallige fyllekalas, her klages det over dårlig vær, og det filosoferes over det faktum at man ikke får «fortune cookies» på kinarestaurant i Oslo.

Men det mest gjennomgående på Noels blog, er uhemmet skryt av hans nyeste musikalske oppdagelse; Psychedelia-duoen Amorphous Androgynous. I et intervju med lydverket i januar, avslørte Noel Gallagher at Amorphous Androgynous’ album med det klingende navnet A Monstrous Psychedelic Bubble Exploding In Your Mind (Vol 1. Space Rock), har fullstendig kastet om på hans tilnærming til musikk.

Kanskje ikke så oppsiktsvekkende da, at Noel i sitt nyeste blogginnlegg kunne avsløre at han har fått nettopp Amorphous Androgynous til å remixe Falling Down, den tredje  singlen fra albumet Dig Out Your Soul. Det som derimot er oppsiktsvekkende, er vel heller lengden på remixen. En låt som opprinnelig var drøye 4 minutter lang, har blitt til en psykedelisk remix på svimlende 22 minutter!

Storebror Gallaghers innlegg sier vel strengt tatt alt:

Remember that «Amorphous Androgynous» lot I was telling you about? Well, they’ve done a «Monstrous Psychedelic Bubble» mix of «Falling Down». It’s 22 mins long. I’ll repeat that, TWENTY-TWO MINUTES LONG!! I fully expect 50% of you not to have the attention span to deal with something like that but the rest of you, I hope, will be blown away. It’s a staggering piece of music. Monumental even. All superlatives will apply.

Remixen vil være tilgjengelig på Falling Down-singlen som slippes mandag 9. mars. Inntil da må du nøye deg med originalen som hadde videopremiere denne uken;

[youtube TEzmU7YSXJs]

eller eventuelt sjekke ut denne remixen til Chemical Brothers som så dagens lys allerede i fjor sommer.

[youtube 3oX1Lnh9IbE]

Tags: , , , , , ,

Del "Noel Gallagher: – It’s entirely changed the way I think about music!"
 

11 kommentarer på “Noel Gallagher: – It’s entirely changed the way I think about music!”

 1. Morten S sier:

  Vurderer dere å skifte navn til Oasisverket?

 2. Robin sier:

  Noel Gallagher er en herli person. Skal jammen sjekke ut det albumet!. Uansett den Falling down videoen er god, melodien er jo fantastisk da!. Må begynne å lytte til litt oasis igjen…

 3. ida sier:

  haha. oasisverket?

 4. Alex sier:

  Flere en meg som tror at videoen handler om Prinsesse Diana?

  Utrolig bra låt iallefall :-)

 5. LS sier:

  Bra video, til en utrolig bra låt!!! Denne låten gleder jeg meg til kommer på radioen!. Håper NRK P3 tar den med på sin spilleliste

 6. Klaas Snoek sier:

  For ordens skyld,Morten S: jeg kan si meg enig i at det har vært en del oasis-relaterte innlegg her i det siste. MEN.. Det som fascinerte meg i dette tilfellet, var det faktum at en låt på 4 minutter blir remixet til 22 minutter – altså nesten 6 ganger så lang! For min del er det dette som er «saken» her – og overskygger det faktum at låta er signert Noel Gallagher. Ærbødigst; K.S.

 7. Sgt Pepper sier:

  Digger Amorphous Androgynous og det siste albumet deres, det er virkelig et sjeldent mesterverk i disse dager!
  Gleder meg skikkelig til å høre «Falling Down» remixen, synes det er den beste sangen på «Dig Out Your Soul»! Chemical Brothers mixen er jo veldig bra så det lover bra :)

 8. madchester sier:

  Digger de to første delene av remixen!

 9. KS sier:

  Noel Gallagher har nettopp annonsert sitt nye Solo-prosjekt.
  ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’…
  2 album er visstnok allerede innspilt, og album nummer 2 skal mikses av hvilken duo?
  Jo, nettopp: Amorphous Androgynous.

  http://twitter.com/#!/NoelGallagher

 10. norwayKO sier:

  Dette kan jo ikke bli noe annet en bra :-)
  Noel er en utrolig musikker, låtskriver og ikke minst vokalist med en fantastisk stemme.

 11. Mad ferret sier:

  Fett!
  Har ventet på denne nyheten i snart 2 år!!
  Men «Noel Gallagher’s High Flying Birds»…
  Er på grensen til å være et verre navn enn Beady eye tilogmed…

  Regner med at det er et forsøk på å hylle «Sgt. Peppers Lonely Hearts Club band»,
  men høres mest ut som «Monthy Pythons Flying Circus»… :)

Legg igjen en kommentar