Nick Cave har fått internettdilla

Og det er kanskje grunnen til at P3 ikke får lov til å vise kveldens Grinderman-konsert, i følge hans to lettere konspiratoriske bandkolleger Warren Ellis og Jim Sclavunos. Den egentlige årsaken, hvis skal sant sies, er at plateselskapet Mute og managementet har sagt nei. Men gitarist Warren Ellis og trommis Jim Sclavunos hadde i hvert […]

Skrevet av:
Publisert 22:07 6 august, 2008

Og det er kanskje grunnen til at P3 ikke får lov til å vise kveldens Grinderman-konsert, i følge hans to lettere konspiratoriske bandkolleger Warren Ellis og Jim Sclavunos.

Den egentlige årsaken, hvis skal sant sies, er at plateselskapet Mute og managementet har sagt nei. Men gitarist Warren Ellis og trommis Jim Sclavunos hadde i hvert fall ikke blitt spurt, og de beklaget at P3 ikke fikk lov til å legge ut konserten. Jim og Warren sier at de ikke er spesielt nettkyndige selv, men Caves internettfascinasjon ble nevnt opptil flere ganger under intervjuet. Hvem skulle trodd at Nick Caves hemmelige mørke side faktisk er hjemme med bermudashorts, pils og et konstant summende internett.

Grinderman spiller klokka 21.50 i kveld. Vi venter i spenning til den tid om Nick Cave kan ha klart å hacke seg inn et sted og sendt konserten ut på internett, til deg der hjemme foran PC’en, allikevel.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Nick Cave har fått internettdilla"

Legg igjen en kommentar