Navigators til Øya i august!

Og til oss i kveld.Trond Andreassen har lagt Ricochets bak seg og gjester Lydverket med sitt nye band Navigators. Mange husker Andreassen som den sjelfulle vokalisten i Ricochets, i kveldens utgave av Lydverket bekrefter han at Ricochets er historie og at samtlige musikalske krefter nå er satt inn i det nye bandet Navigators. Musikksjef Mats […]

Skrevet av:
Publisert 14:23 2 desember, 2009

Trond Andreassen (Foto: Rahid Akrim NrkP3)

Og til oss i kveld.Trond Andreassen har lagt Ricochets bak seg og gjester Lydverket med sitt nye band Navigators.

Mange husker Andreassen som den sjelfulle vokalisten i Ricochets, i kveldens utgave av Lydverket bekrefter han at Ricochets er historie og at samtlige musikalske krefter nå er satt inn i det nye bandet Navigators.

Musikksjef Mats Borch Bugge omtaler Andreassen som «en stor vokalist med høy troverdighet». Han er langt fra den eneste som er begeistret. Også Øyafestivalen har fått ørene opp for rockevidunderet og bekrefter ovenfor Lydverket at  Navigators er booket til neste års festival. Øyas pressetalsmann Jonas Prangerø innrømmer at Andreassen gjorde sterkt inntrykk da han stod på Øyascenen under eget navn i sommer. – Dette fikk flere enn oss til å snakke om at vi hadde vært til stede på en av årets beste konserter. I august 2010 er de tilbake i Middelalderparken, som Navigators.

Navigators har signert platekontrakt med Sony og slipper album vinteren 2010, flere av låtene har allerede funnet veien til festivalledelsens hjerter.- De smakebitene vi har fått fra skiva lover meget godt. Selv om uttrykket kan virke noe mykere, ligger det fortsatt en dose mørkt alvor og knallsterke låter i bunnen.

I kveldens Lydverketsending ser du Navigators fremføre første smakebit fra det kommende albumet; radiosingelen «Wall of Stone». - Det er lett gjenkjennelig for folk som har fulgt Trond Andreassen på kloss hold lenge, men låtene har et større preg av god køntrirock enn tidligere, sier Prangerø.

Flere grunner til å få med seg kveldens utgave av Lydverket:

Keep of Kalessin forteller deg hvorfor de blir det første metall bandet som er med i MGP, Vampire Weekend og The Very Best hyller afrobeat sjangeren og vi blir med til øya Giske for å åpne The Margareths nye studio. Nrk1 23.15.

Se bidlene fra kveldens sending.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Navigators til Øya i august!"
 

2 kommentarer på “Navigators til Øya i august!”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Dovre Undertøy. Dovre Undertøy said: RT @Lydverket: Trond Andreassen gjester Lydverket med sitt nye band Navigators… http://bit.ly/4Fh2Iw [...]

  2. [...] hva angår forventningene for 2010.Noen tror at Beyonce blir gravid, andre er av den oppfatning at Navigators kommer til å ta landet med storm. Et ønske om at “internett blir mindre [...]

Legg igjen en kommentar