Musikktelepati

Okei, okei, okei.. vi har hatt en nærmest usunn forkjærlighet for Brooklyn-band her i redaksjonen en stund nå, men jeg kan ikke dy meg: Her kommer et til! Telepathe (uttales telepathy) er Busy Gangnes og Melis sa Livaudais, med hjelp fra Ryan Lucero og Jessie Gold. Sammen lager de eksperimentell klubbmusikk, som henter inspirasjon fra […]

Skrevet av:
Publisert 11:35 30 april, 2008

Brooklynjentene i Telepathe (foto: www.myspace.com/telepathy)

Okei, okei, okei.. vi har hatt en nærmest usunn forkjærlighet for Brooklyn-band her i redaksjonen en stund nå, men jeg kan ikke dy meg: Her kommer et til!


Telepathe (uttales telepathy) er Busy Gangnes og Melis


sa Livaudais, med hjelp fra Ryan Lucero og Jessie Gold. Sammen lager de eksperimentell klubbmusikk, som henter inspirasjon fra hiphop, punk, spoken word, trance..you name it.

[youtube on6X_9SaQAM&feature=related]

Bandet har tidligere gitt ut EPen Farewell Forest, og er snart klar med debutalbumet Dance Mother, som er produsert av TV on the Radios Dave Sitek (ja, han har også produsert litt-for-ofte-nevnte Scarlett Johanssons Anywhere I Lay My Head). Ryktene sier at albumet blir sluppet på kred-selskapet Domino Records.

For tiden er Telepathe på USA-turné som oppvarmere for The Kills, før de i mai tar turen til England, Irland og Frankrike.

Sånn. Der var det ute av systemet. Lover å løfte blikket nå og se utenfor Brooklyns borough-grenser.

Tags: , , , , ,

Del "Musikktelepati"
 

2 kommentarer på “Musikktelepati”

  1. Petter N. sier:

    Tydelig usunn, ja, for dette er ikke særlig bra. Intetsigende.

Legg igjen en kommentar