FOTO: Montasje/Scanpix

FOTO: Montasje/Scanpix

Musikkhåret 2010

Året som nå er slutt har ikke bare vært preget av artistenes musikalske bragder. Det har også bydd på spektakulære hårsveiser!

Skrevet av:
Publisert 15:13 30 desember, 2010

En av de største artistene i 2010 har vært R&B-stjernen Rihanna. Men hun fikk ikke bare oppmerksomhet for musikken sin i året som gikk. Etter at den verste stormen rundt skandalen med eks-kjæresten Chris Brown la seg, farget hun håret i flammende rødt.

Det ryktes imidlertid  at Rihanna har gått tilbake til en kort brunfarget sveis ved årets slutt.

Rødt har vært en stor trend i 2010. Paramore-stjernen Hayley Williams har lenge frontet en rødlig manke, men i år hang også emoprinsen Gerard Way, fra My Chemical Romance, seg på:

Like sjokkerende var det når vokalist i Biffy Clyro, Simon Neil, plutselig bestemte seg for å bleike alt håret han har på hodet, inkludert det fyldige skjegget. Slik ble det seende ut:

Produsent og artist Mark Ronson har også valgt seg den platinablonde looken for 2010. Men nå kan det se ut som om han begynner å kjenne på etterveksten:

Her til lands har «Loddefjord-sveisen» spredt seg utover kretsen til John Olav Nilsen og Lars Vaular. Og gutta selv har perfeksjonert den i løpet av året som har gått:

Og «Loddefjord-sveisen» fra andre siden:

Mens utenlands har tenåringsgutter vært mest opptatt av å kopiere sveisen til 16-åringen Justin Bieber:

Et av årets stjerneskudd i musikkverden heter Nicki Minaj, og her er noen av fargene som har preget damens parykker i året som har gått:

Og sist, men ikke minst i hårsammenheng i 2010: Willow Smith.

Med låta og videoen til «Whip My Hair» fant hun nye og praktiske (?) måter å bruke håret på:

GODT NYTTHÅR!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Musikkhåret 2010"

Legg igjen en kommentar