En mer moden Justin Bieber slapp i natt sin nyeste musikkvideo. (Foto: Promo)

En mer moden Justin Bieber slapp i natt sin nyeste musikkvideo. (Foto: Promo)

Moden Justin med ny video

For en drøy måned siden slapp hjerteknuseren, Justin Bieber, sin nyeste og svært etterlengtede singel «Boyfriend». I natt kom videoen.

Skrevet av:
Publisert 10:16 4 mai, 2012

Singelen er første drypp fra Biebers kommende album, Believe, der han blant annet har fått med seg artister som Kanye West og Drake, samt stjerneprodusentene Kevin Cossom, Balngladesh og Danja, kjent fra tidligere samarbeid med blant annet Rihanna, Lil Wayne, Usher og Britney Spears.

Toppet listene

Og Justin Bieber har igjen toppet listene. Med over en halv million nedlastninger den første uka, har ”Boyfriend” blitt den nest mest digitalt kjøpte låten i hele verden.

Les også: Bieber har satt dobbel rekord

Popprinsens fjerde album ventes i midten av juni, men foreløpig har fansen hatt fullt fokus på videoslippen i natt. I forkant har beliberen selv twittret ivrig om den nye og litt mer modne boyfriend-videoen, regissert av canadiske Julien Lutz, bedre kjent som Director X.

Teaser

Bieber og co hadde også lagt ut, ikke bare en, men to teaser-snutter til den snaue tre minutter lange singelen før premieren i natt. Det første klippet på 20 sekunder har hatt over 12,5 millioner klikk hittil.

I et intervju Justin hadde med den amerikanske radiokanalen AMP i november, kunne han avsløre at navnebror Justin Timberlake er en stor kilde til inspirasjon på den nye skiva.
- Jeg vil gå utenfor min egen komfortsone. Jeg vil beholde meg, men prøve noe nytt slik Justin Timberlake gjorde med FutureSex/LoveSounds. Jeg vil gjøre noe annerledes, men på min egen måte, fortalte Justin.

Skriver selv

Og i følge Biebers manager skal unggutten endelig være i gang med å skrive sine egne tekster.
- Han er ganske bestemt på å skrive en del av det nyeste albumet på egen hånd. Justin viste meg noe av det han hadde laget selv og det låt veldig bra, fortalte manager Scooter Braun musikkmagasinet Billboard.

Les også: Er dette Storbritannias Justin Bieber?

Tags: , ,

Del "Moden Justin med ny video"
 

5 kommentarer på “Moden Justin med ny video”

  1. [...] Det er ikke bare Justin Bieber som slipper video i disse dager. Nå er også Øya-aktuelle A$AP Rocky ute med videopremiere til låten ”Goldie”. [...]

  2. [...] A$AP Rocky flasher designerklær og champagne i ny musikkvideo.Les også: Ny video fra Justin Bieber Maria Lindberg maria.laila.lindberg@nrk.no Publisert: 17:11 4 mai, 2012 [...]

  3. [...] Moden Justin med ny video [...]

  4. [...] denne måneden slapp Bieber den meget etterlengtede singelen «Boyfriend» fra hans kommende album [...]

Legg igjen en kommentar