FOTO: Kim Erlandsen, NRK P3

FOTO: Kim Erlandsen, NRK P3

Moddi til Lydverket

Opplev Senjas sarte sønn spille vakre «Togsang» og andre uutgitte låter, live og helt gratis på Internasjonalen på tirsdag.

Skrevet av:
Publisert 15:34 13 oktober, 2010

Han har nettopp vunnet en million A-ha-kroner og kommer rett fra den prestisjefylte festivalen Iceland AirwavesPål Moddi Knutsen har en av Norges mest særegne stemmer, og tirsdag 19.oktober spiller han på intimscenen til Lydverket!

I forbindelse med utgivelsen av albumet Hjertestups, til inntekt for Tyrilistiftelsen, har Moddi laget en fantastisk versjon av Vashti Bunyans «Train Song». Og oversatt den til nordlandske «Togsang». Det er noe av det vakreste vi har hørt på lang tid, og du kan få en eksklusiv live versjon på Internasjonalen i Oslo på tirsdag, hvis du gjør som følger:

Send en epost til lydverketpublikum@nrk.no og få gratis billett!

Flere instruksjoner finner du her.

Moddi spiller dessuten en eksklusiv minikonsert med bare uutgitte låter for de på Internasjonalen, og spesialutgaver av Hjertestups-plata på CD og vinyl gis bort til noen heldige publikummere!

Hør den fantastiske «Togsang» her:

Har du glemt hvor flott Moddi er? Se Lydverket Spanderer:

Se også Lydverkets reportasje fra hjembygda til Moddi:

Tags: , , , , ,

Del "Moddi til Lydverket"
 

1 kommentar på “Moddi til Lydverket”

  1. Hanne Marion sier:

    Radioen dura i bakgrunnen – plutselig så e det en stemme som fenge interessen min – æ ble helt hekta på «Togsang»! Å kor æ lurte på kosn artist det va, fordi det fikk æ ikke med mæ. Søkte på Togsang og fikk opp ho Kari Bremnes, men det va jo ikke ho som sang…
    Men Nrk sendte heldigvis sangen flere ganga og da måtte æ spisse øran for å få med mæ navne på han som sang så vakkert. GLEDE!
    Æ ønske mæ «Togsang» med Moddi i julegave :-)

Legg igjen en kommentar