Den Svenska Björnstammen. Foto: Promo

Den Svenska Björnstammen. Foto: Promo

Mer lyd i Pstereo

Den Svenska Björnstammen, Kylesa og Totally Enormous Extinct Dinosaurs vender snutene mot Trondheim og Pstereofestivalen i sommer.

Skrevet av:
Publisert 19:00 16 februar, 2012

I alt by:Larm-mylderet som vi nå står oppi er det lett å glemme at sommeren byr på enda flere musikalske opplevelser.

Trondheims festivalalibi, Pstereo, sørger årlig for å avrunde festivalsommeren helt på tampen av skoleferien – i år den 17. og 18. august. Og for å følge opp bookinger som Big K.R.I.T, Kaizers Orchestra, Rustie og Team Me står Pstereo nå klare med tre nye artister til festivalen:

Den Svenska Björnstammen er denne helgen by:Larm aktuelle, og det er mye på grunn av den P3-listede singelen «Vart jag mig i världen vänder» og deres skamløse flørting med både eksotiske rytmer, dansegulv og Fleet Foxes-vibber at dette er band ikke ulikt britiske Crystal Fighters.

Totally Enormous Extinct Dinosaurs er merkelig nok navnet Oxford-boeren Orlando Higginbotham valgte da han bestemte seg for å lage klubbmusikk. Foreløpig er mengden utgivelser på et rimelig minimalt nivå, mens det finnes flust av remikser der ute – blant annet en bestilt avselveste Katy Perry til hennes «Firework«.

Kylesa skulle egentlig spille på Pstereo fjor sommer, men du vet hvordan det er med band – de har en tendens til å bli sjuke og melde frafall. Heldigvis stiller de forhåpentligvis friske til årets Pstereo, på tross av å nettopp ha spilt i bartebyens beryktede studentersamfund. Metallbandet er fra sludgemetallens fødestat, Georgia, og stiller dermed i samme kategori som Mastodon og Baroness – men med en ganske stor knert psykedelia til.

Tags: , , , ,

Del "Mer lyd i Pstereo"
 

2 kommentarer på “Mer lyd i Pstereo”

  1. Anders Kristoffersen sier:

    Kylesa er jo grisefett da! Björnstammen & Dinosaurs blir jo sikkert babes´a glad for også!

  2. [...] Disappears – Joa Ny Oslo-festival Big K.R.I.T. – Sookie Now feat. David Banner Flere til Pstereo Refused – The Deadly Rhythm Hardt og herlig The XX – VCR Hove-guiden Neneh Cherry & [...]

Legg igjen en kommentar