Mer Hendrix i vente

Det nye Hendrix-albumet Valleys of Neptune kommer ikke til å bli det siste vi hører fra den legendariske gitaristen. Det nye Jimi Hendrix-albumet Valleys of Neptune slippes førstkommende mandag, 40 år etter at den legendariske artisten ble funnet død på Samarkand Hotel i London. De tolv låtene er neppe de siste uutgitte Hendrix-sporene som kommer til […]

Skrevet av:
Publisert 10:49 6 mars, 2010

jimi-hendrix

Det nye Hendrix-albumet Valleys of Neptune kommer ikke til å bli det siste vi hører fra den legendariske gitaristen.

Det nye Jimi Hendrix-albumet Valleys of Neptune slippes førstkommende mandag, 40 år etter at den legendariske artisten ble funnet død på Samarkand Hotel i London. De tolv låtene er neppe de siste uutgitte Hendrix-sporene som kommer til å bli gitt ut, skal vi tro Hendrix sin familie.  Søster Janie, som nå leder familiebedriften Hendrix LLC og administrerer Jimi Hendrix sin katalog fortalte tidligere i uka til Undercover News at familien sitter på mer materiale som vil bli gitt ut de neste ti årene.

- Vi har rundt 14 prosjekter til som kommer til å bli utgitt de neste ti årene, fortalte hun.

- Det kommer til å bli en kombinasjon av konsertmateriale, studiomateriale, Live-CD’er og DVD’er, uttaler hun i det samme intervjuet.

Jimi Hendrix spilte inn skiver i et fåtall år men har likevel etterlatt seg en enorm katalog.

- Vi har et hvelv fullt av låter i forskjellige versjoner. Han var en perfeksjonist og ønsket å høre hvordan ting låt på forskjellige måter. Han spilte egentlig aldri en låt likt to ganger etter hverandre, og vi sitter på alt dette materialet.

Her kan du vinne en Hendrix-iPod smekkful med låter og et Jimi Hendrix-bilde:

http://www.nrk.no/lydverket/vinn-en-hendrix-ipod/

Her kan du se Amund Maarud og Thomas Felberg diskutere Hendrix i vår TV-sending fra forrige uke:

Tags: , ,

Del "Mer Hendrix i vente"
 

1 kommentar på “Mer Hendrix i vente”

  1. [...] Funkadelic og Parliament suksess utover på 70-tallet. Inspirert av Sly & The Family Stone og Jimi Hendrix tok George Clinton sin egen svarte musikktradisjon fra doo-wop, r&b, soul og rock til en ny [...]

Legg igjen en kommentar