Mariachi El Lydverket

The Bronx trer på seg sombreros og spiller live i studio. Jørgen Hegstad anmelder nye plater. På Lydverket P3 kl 20. Los Angeles-bandet The Bronx (så dem på Øya?) har servert energisk punkrock på tre album siden 2003, men i sommer la de aggresjonen til side, tredde på seg sombreros og slapp albumet Mariachi El Bronx. Ja, […]

Skrevet av:
Publisert 13:17 16 november, 2009
The Bronx på Øya. I kveld hører du El Bronx på Lydverket.

The Bronx på Øya. I kveld hører du El Bronx på Lydverket.

The Bronx trer på seg sombreros og spiller live i studio. Jørgen Hegstad anmelder nye plater. På Lydverket P3 kl 20.


Los Angeles-bandet The Bronx (så dem på Øya?) har servert energisk punkrock på tre album siden 2003, men i sommer la de aggresjonen til side, tredde på seg sombreros og slapp albumet Mariachi El Bronx. Ja, helt riktig, en plate med mariachi-musikk. I kveld spiller begge bandvariantene i Oslo, men først kommer de og trøkker seg sammen for å spille mariachi i Lydverkets studio.

Jørgen Hegstad har nilytta på nye plater i helga. I kveld anmelder han Them Crooked Vultures og det svenske fenomenet Maskinens albumdebut. Sistnevnte kjenner du sannsynligvis for «Alla som inte dansar»-singelen, mens …Vultures er den nye powertrioen med Dave Grohl, Josh Homme og John Paul Jones.

The Bronx:

El Bronx:

Tags: , , , , , ,

Del "Mariachi El Lydverket"

Legg igjen en kommentar