Madonna viste mer hud enn mange hadde regna med under en konsert i Tyrkia. Foto: Skjermdump, YouTube.

Madonna viste mer hud enn mange hadde regna med under en konsert i Tyrkia. Foto: Skjermdump, YouTube.

Madonna viser hud

Madonna dro fram puppen under konsert i Tyrkia.

Skrevet av:
Publisert 10:19 11 juni, 2012
Marine Le Pen med hakekors på panna. Hentet fra Madonnas Tel Aviv-konsert. (Skjermdump, Youtube)

Marine Le Pen med hakekors på panna. Hentet fra Madonnas Tel Aviv-konsert. Foto: Skjermdump, Youtube.

For bare noen dager siden var Madonna i verdenspressens søkelys etter å ha brukt et bilde av Marine Le Pen med et hakekors i panna. Dette har ført til at den franske politikeren nå trolig saksøker den falmende popdronninga.

Nå har hun igjen klart å få oppmerksomhet om verdensturneen som følger opp albumet MDNA. Denne gangen er det et gammelt triks som trekkes ut av ermet, melder Rolling Stone.

Under en konsert i Tyrkias hovedstad Istanbul satte hun i gang et aldri så lite strippeshow, som endte med at hun delvis dro av seg BHen og viste det ene, nakne brystet til publikum.

Les også:

Madonna har gjennom sin karriere aldri vært spesielt redd for å forsøke å sjokkere gjennom å kle av seg, og det går tydelig fram i en video på YouTube (se nederst) at dette langt fra var noen glipp.

Hendelsen fant sted under framføringa av låta ”Human Nature” under Tyrkia-stoppet på Madonna World Tour 2012 som kommer til Oslo og Telenor Arena 15. august.

Se klippet her:

Tags: , , ,

Del "Madonna viser hud"
 

3 kommentarer på “Madonna viser hud”

  1. Kåre Garnes sier:

    Madonna har osa desperasjon i flere år nå. På tide å gjenoppfinne seg selv i en littt annen form enn som desperat cougar.

  2. lol saksøkes for å bruke ett gammelt hinduistis og kristen symbol ? what? Det er ikke nazikors.. det er motsatt vei det :D  

  3. Anonym sier:

    Hvem har vel noe i mot at Madonna viser en pupp.

Legg igjen en kommentar