Deadmau5 slenger med leppa til Madonna. (Foto: madonna.com / Danny Moloshok, NTB Scanpix)

Deadmau5 slenger med leppa til Madonna. (Foto: madonna.com / Danny Moloshok, NTB Scanpix)

- Madonna, du er en jævla idiot

Elektronika-artisten Deadmau5 slenger med leppa til Madonna.

Skrevet av:
Publisert 12:20 27 mars, 2012

53-åringen som har solgt over 300 millioner album, får passet påskrevet av Deadmau5, kanadieren som spilte på Hovefestivalen i fjor – les anmeldelsen her.

Madonna, som forleden slapp albumet MDNA, spurte publikum på en konsert hun holdt nylig om «noen hadde sett Molly» – et amerikansk uttrykk for dopet MDMA. Sannsynligvis er det en referanse til nevnte dopet og hennes album.

Les anmeldelsen av MDNA: Til krampa tar henne (3/6)

Dette fikk deadmau5, hvis fødenavn er Joel Thomas Zimmerman, til å se rødt, da han rett etter konserten gikk til angrep via sin Facebook-side. Der skriver han blant annet: «I can appriciate (sic) her meteoric career, and all good deeds done, but WHAT THE FUCK WAS THAT? That’s your big contribution to EDM? Thats your big message to ultra attendies (sic)? hipsterspeak for looking for drugs? fuck off you fucking IDIOT. fuck.»

Kanadieren hadde tydeligvis mer på hjertet da han fortsatte ranten på sin Tumblr-side.

Madonna tok til motmæle da hun svarte deadmau5 på Twitter – se bildet under. Hun påstår i tweeten at det var en referanse til sangen «Have You Seen Molly», som er skrevet av vennen Cedric Gervais (som nesten jobbet på MDNA).

Madonna svar til deadmau5. (Skjermdump, Twitter)

Madonna svar til deadmau5. (Skjermdump, Twitter)

Se videoen til Madonnas «Girl Gone Wild»:

Hør Deadmau5 – «Raise Your Weapon»:

Tags: , ,

Del "- Madonna, du er en jævla idiot"
 

33 kommentarer på “- Madonna, du er en jævla idiot”

 1. Erlend Olsen sier:

  Samtalen varte mye lengre… hvorfor har dere ikke inkludert alt?

 2. Erlend Olsen sier:

  Samtalen varte mye lengre… hvorfor har dere ikke inkludert alt?

 3. Øyvind Orre sier:

  Og dette kommer fra Deadmau5. Hvilken ironi.

 4. Neo sier:

  Madonna sin tid er over. Hørt sanger fra det nye albumet…wow, til og med popmusikk ønsker ikke å bli gjenkjent med disse låtene.

  Nei, du hadde kroppen og sjarmen før, Madonna…

  • Anonym sier:

   Ja, hennes tid er definitivt over. Sikkert derfor albumet selger til nummer 1 over hele verden og hun enda trekker fulle hus på sine turneer….?

   • At hun trekker f(p)ul(l)e hus…..er jo bare fordi noen sprengkåte  testosteronere som sikler på reklame-hakket sitt; som hun har markedsført seg med i årevis!!! At hun har førsteplass i verden, ennu, som du sier, er nok med «vane, eller rettere; uvane, er vond å venne.
    http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3DiQ0FLoeFmdU%26feature%3Dplcp%26context%3DC48ba463VDvjVQa1PpcFMfgjajhOaUR2hW-TNY18AkoBS3DqKv7rw%253D 

    • Anonym sier:

     Hva i all verden slags mannsjåvinistisk idioti er dette? En kvinne på 53 får ikke lov til å spille på sex, men mannfolk godt opp i både 50 og 60 åra er helt greit? Jeg ler… Da har ihvertfall enkelte (mann)folk laaangt å gå (kanskje begynne med å krype). Jeg (og millioner andre) hører på musikken og setter pris på utrolig bra produserte show, uten å la oss affisere av det du mener er seksuell markedsføring… Hvis det er kun «hakket» hennes som har gjort henne til verdens mestselgende kvinnelige artist, så lurer jeg på hvorfor ikke flere har greid det samme…

     • Zephyr!!!!   Er det ikke sangerske hun er; skal være; jeg og tusenvis med meg, er ikke – OVER HODET IKKE!!!! – interessert i hennes fitte, eller rumpe, eller slage-bevegelser….Madonna er en psykopat; en attention-seeker, som laget et helvete for flere av hennes opprinnelige band-medlemmer, blant annet trommisen, som hun ville ha bort, og som skjedde ved at hun baksnakket ham, og psyket ham ut!!! så han til slutt bræt helt sammen.
      Flere rettssaker har vært initiert mot henne for tyveri av andres sanger; men hun har vunnet dem alle, hvorfor, jo, jeg kan sitere en fra PRS, som sa: «Hun vinner alle disse sakene fordi hun har masse penger og kontakter» (Ergo en korrupt kvinne).

      Uten andres komposisjoner hadde hun ikke kommet noen vei!! Hun er en talentløs SLUT!!

      Refernget til «Hung Up», tilhører Eddy Jacobsen sang You and Me and Son, som er arkivert hos EMI i London, siden oktober (ved personal Fisher) 1993.
      Hvor fikk hun den fra?? Svar: igjen referert til PRS: PNGER OG KONKTATER – KORRUPT med andre ord.
      Hun er et ekkelt vesen efter mine begreper!!!

      • Anonym sier:

       Du starter kommentaren din med samme mannsjåvinistiske kommentarene som sist: «fitte, eller rumpe, eller slage-bevegelser»…. WTF?

       Madonna har måttet finne seg i å bli saksøkt, beskyldt og trakassert av smålige mennesker opp gjennom hele karrieren. Hva er det eneste beviset? Ord mot ord. Det aller verste som hun gjennom alle år har måttet «forsvare» seg mot, er at hun er en selvstendig kvinne med kontroll over sin egen karriere. Hadde Madonna vært mann, så er det INGEN som hadde sagt noe. Skulle trodd vi hadde kommet lenger i 2012, men…

       Alt dette har uansett ingen betydning for at millioner av mennesker over hele verden har satt pris på, og fremdeles setter pris på, god popmusikk fra kjerringa. Man trenger ikke like det, men det er en grunn til at det heter mainstream – det treffer folk flest!

       Forresten: Hva i all verden er likheten mellom refrenget til «Hung Up» og Eddy Jacobsens «You And Me And Son»???????? Det har ikke et snev av likhet! Jeg ser en bitter, misunnelig mann, som ser sitt snitt til å «hevde» seg ved å klandre andre for det han ikke har oppnådd selv. Hjelpe meg!

       Poenget mitt er uansett: Hun hadde ikke hatt den posisjonen hun har i musikkverden, uten eget talent – og bare ved hjelp av andre (korrupsjon og tyveri, som du hevder). Da hadde vi hatt LANGT flere på høyde med henne (og vel så det).

       Dette begynner å kjede meg, så jeg gir meg med dette. Du må gjerne bare fortsette å komme med bitre, sjåvinistiske og usaklige kommentarer. God ettermiddag!

       • Å du verden; du sitter vel ikke å tisser, også vel??  Slik Kjetil Børnstad messet til Dabladet om, «for å letter intentifisere seg med mor», som han psykotiserte sitt postulat som.

        Vel, du har vedre gehør  - forstår vi? – enn både PRS’s  og Tonos, samt musiker-kritikere i Rolling Stones – plagiat-granskere, så da så!!!

        Du har kanskje noe å si til videoen «Hung up» der hun lar fitta si bli fokusert i macro; – det har kanskje også noe med hennes musikk å gjøre????

        Få deg en identitet!! Get real; og hvert fall hold deg til de fakta som er ER fakta; at du har bizarre fantasier om M’s fitte, for jo så være….

        Men så sa Gro Harlem Brundtland også dette til Kåre Willoch da han la frem for henne på bordet skære tallessige fakta: «JEG FØLER IKKE AT DET ER SÅNN». 

        • Anonym sier:

         Ord fra en bitter, bitter mann!

         • Du har konstruerte svar; som du terper på; jeg møtte en slik en en gang, han terpet store filosofers verker utenatt for å innbille folk at han var en intelligant mann, – og så viste det seg at alt var bare løgn og bløff, fra en dum manns giftige og falske tunge; ditt setnigns-hor, minner meg ganske mye om forfalskeren; kunne ikke en  gang fylle ut en postkvittering, – måtte ha hjelp!!
          Kunne ikke betjne et kamera; forklaring; Jeg er ikke interessert i sånt!!
          Ville aldri kunne klar å forstå hvordan man kjører bil; – forklaring; Bilkjøring er ikke noe for meg….
          Som jeg sa: get real, og forhold deg til fakta av det som er fakta, og ikke oppfør deg som Gro Harlem Brundtland, som når Kåre Willoch la fakta på bordet foran henne, så var svaret: Jeg FØLER IKKE at det er slik.

          Du FØLER VEL OGSÅ, kan jeg tenke meg om MAD—-ONNA….

          http://www.eddy.nu  

          Her  er også en som FØLER AT DET IKKE ER SLIK ELLER SLIK, – NÅR DET PASSER SEG SLIK FOR Å SANKE STEMMER!!!!

          http://www.eddyjacobsen.com/writing-ballad-of-jens-stoltenberg-pingla.html 

          For tiden unytter han den klin gale (antakelig blitt gal fordi han av den samme rett som han sitter i i dag, fraplyndret ham sin far!!) Breivik  (som dreper små, forvillede barn som er lurt inn i sosialdemokrati-faenskapets nett, med gullrøtter av ymse slag, i stedet for å plaffe ned Stoltenberg og co, for å sanke stemmer med krokodilletårer…masse-opptreden i TVer rundt i verden.
          Men han krokdilletåret IKKE for den torturerte og mydede, lille gutten, Chistoffer, i Tønsberg – Christoffer var ikke interessant som stemme-katalysator.

          Men du er sikkert medlem av bedrageriet, høres det ut som!!!

      • Anonym sier:

        Språkbruken din sier mere om deg enn hva innlegget ditt sier om Madonna hehehe…

       Hadde du foresten hatt litt peiling burde du ha skjønt at Madonna har gjort mye rett siden hun har kommet så langt.

       Tipper du har hissa deg opp nå å sikkert ikke får med deg dette her: jeg er overhodet ingen Madonna fans, bare så det er sagt ;)

       • Ja og IDENTITETSLØSHETEN DIN forteller ALT om at du er en KNEHØNE, som peiser ut EGNE KONSTRUERTE PÅSTANDER, på tross av at du blir opplyst om  at det verdens-omspennende og meget seriøse forvaltnings- og beskyttelses-selskapet PRS 
        http://www.prsformusic.com/Pages/default.aspx  fortviler over alle de klager og rettssaker som har versert og verserer mot Maaaaad—onna! – og i så og si alle sakene, bare må konstantere at hennes korrupsjons-kontakter og hennes penger  (som hun ikke har tjent på musikken; for den er jo til å spy av for det meste) men på kroppen og oppførselen.

        Men spark i luften du  og stemm på Stoltenberg IDENTITETSLØSHETSFREMMENDE PARTI!!

        170 papphuer skriver NRK og avisene i Norge ellers, har måttet til legevakten for behandling; – da de er utdannet på SOSIALDEMOKRATIETS ENEHETSSKOLER, og har ikke ervervet seg mer vett i pappen, enn at de klarer å tylle i seg rus og alkohol, og «trekke den helt ut»  (som er et så populært sosialdemokrati-postulat; TREKKE DEN HELT UT, – det gir en god filosofisk forståelse!!)

        RUSSEBUSSENE er full av svineri-slagord; i typen MAAAAD—ONNA-sjanger, (genre); det er kukk og fitte, pule og drikke, hashish, ALL NARKOTIKA LEGALISERES….og så videre og så videre i kjent SOSIALDEMOKRATISK PAPPHUE-STIL….

        Maaaaaaad—ONNA!!    Alle mennesker med kunnskap om sinnet, vet at hun er en notorisk psykopat!!  Formelen er den samme; gjør-hva-du-vil-og-få-maks-oppmerksomhet  (Gro Harlem Brundtland-syndromet) VG  hadde henne på førsteplass på de to hel-sidene de brukte for noen år siden å skrive om psykopatene i Norge. Stor bilde av psykopaten Gro; som med sin kynisme og kulde plaget livet av sin egen sønn Jørgen!!

        Hold deg til virkelighetens verden, du – og presenter deg med  genuint navn, dersom du skal angripe andres fakta-opplysinger.  I Danmark hadde du ikke fått lov å skrive innlegg i aviser eller media, uten navn og adresse!!

        Men så er det også slik, at Breivik ble massbombardert på noen historiske fakta-feil, SAMTIDIG som man vet at Jens Stoltenberg fra Stortingets talerstol, presterte å ta feil av JESUS FØDEBY!!  Det kan man virkelig kalle fakta-feil.  
        Men det henger ikke media seg så my opp i.

        SELEKSJONENE UNDER SOSIALDEMOKRATI-TYRANNIET KJENNER VI ALLE.

        Den som skal leve og den som skal dø!!  Kulturdepartementet deler feks ut midler KUN TIL DE MED PARTIBOKEN I ORDEN, – JA, OG SÅ TIL (SOM NU ER  VERDENSKJENT GJENNOM LYSEBAKKEN  http://pda.foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=640554&imageoffset=2&brukerid=15552   OG ANDRE) SINE EGNE!!

        http://www.storify.com/eddyjacobsen

 5. Anonym sier:

  Wow! Voksent!

 6. arian.ajvazi95 sier:

  Madonna burde kle på seg ihvertfall.

 7. MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD—-ONNA!!!!!  Musikk-tyven, ikke?? Oh, yes; spør PRS (Performing Rights Society) i London, de har haugevis med klager på hennes fra genuine komponister…..

 8. du er en idiot jeg sikkert på det=)

 9. Å det kom fra rette raua!

 10. Hamid Waheed sier:

  Jeg kan forstå at Madonna fremstår som litt utdatert, men makan til barnslig dritt en kan slenge mot en annen artist. Å banne, snakke åpent om seks, dop, vold etc. er ikke noe nytt for artister som har masser av fans. La dem få vise frem sitt kunstneriske uttrykk på sin egen måte (ok, dette var kanskje ikke det beste eksemplet). Deadmau5 burde vel også forstå at det er antakeligvis en god del av hans egne fans som er påvirka av noe liknende narkotikum :)

 11. [...] – Madonna, du er en jævla idiot [...]

 12. Anonym sier:

  To dårlige artister krangler med hverandre. Kan bli interessant… Celebrity deathmatch NÅ!

 13. Anonym sier:

  «Now, weve taken EDM so far in the past decade, so goddamned far.»

  No thanks to you Deadmau5!

 14. [...] Musen kalte Madonna for en idiot [...]

 15. [...] Les: Deadmau5 slenger med leppa til Madonna [...]

Legg igjen en kommentar