Madonna i videoen til

Madonna i videoen til "Girl Gone Wild". Foto: Skjermdump fra videoen.

Madonna spiller sex-kortet

Se den nye Madonna-videoen, der hun bruker mange av de samme formgrepene som på 90-tallet.

Skrevet av:
Publisert 12:42 21 mars, 2012

- Gud, jeg beklager at jeg har fornærma deg. Jeg vil så gjerne være snill, synger dama i videoen der hun nok en gang utilslørt flørter med sex og erotikk.

Madonna i videoen til "Girl Gone Wild". Foto: Skjermdump fra videoen.

Vil Madonna gjenninnta tronen som stilikon eller er hun bare gått ut på dato…? Foto: Skjermdump fra videoen.

Madonna har kasta sexkortet igjen, i den nye videoen til ”Girl Gone Wild”. Litt som da hun brukte den samme svart-hvite miksen av eksorsisme og glamour i videoene til ”Vogue” og ”Justify my love” fra 1990.

Les også:

I den nye videoen ser vi henne i koreografert dans med en rekke delvis nakne mannlige dansere, så gjenstår det å se om gjenninntar tronen som stilikon eller om hun rett og slett bare har gått ut på dato…

”Girl Gone Wild” er andre single fra albumet MDNA som slippes 23. mars. Første låt ut var “Give Me All Your Luvin’”.

Se videoen til «Girl Gone Wild»:

Tags: , , ,

Del "Madonna spiller sex-kortet"
 

16 kommentarer på “Madonna spiller sex-kortet”

 1. Det er vel ikkje akkurat nokon bombe at ho spelar sex-kortet, men at ho spelar «kult å røyke»-kortet i 2012 var litt overraskande. 

 2. Det er vel ikkje akkurat nokon bombe at ho spelar sex-kortet, men at ho spelar «kult å røyke»-kortet i 2012 var litt overraskande. 

 3. Det er vel ikkje akkurat nokon bombe at ho spelar sex-kortet, men at ho spelar «kult å røyke»-kortet i 2012 var litt overraskande. 

 4. Det er vel ikkje akkurat nokon bombe at ho spelar sex-kortet, men at ho spelar «kult å røyke»-kortet i 2012 var litt overraskande. 

 5. Jon-Eric Melsæter sier:

  Homseklubb-banger denne låta her ja… ooog ikke så mye mer.

 6. Utrolig av en 53 årig kvinne å tørre dette dristige videostuntet. Det er en erotisk kunstvideo med god discomusikk. Bra med androgyne fantasier. Discodronningen er i god form bokstavelig talt. Tror ikke hun har gått ut på dato.

  •  Hun har på absolutt alle måter gått ut på dato. Dette er den absolutt største beskrivelsen av ordet: «Sell Out» siden Eminem’s «Recovery» album. Hu har ingen ting å gjøre i denne nye pop verdenen vår.

 7. Ege Denne sier:

  Jeg lurer på når Madonna skal komme med noe skikkelig bra igjen. Fengende låt ja, men, ho kan bedre enn dette. 

 8. Anonym sier:

  Hva betyr «spiller sex-kortet»? Poenget med uttrykket «spille ?-kortet» er jo at en kortstokk bare har ett av hvert kort, men ingen kan da påstå at Madonna aldri har spilt på sex tidligere?

 9. Anonym sier:

  … igjen… og igjen… og igjen…

 10. denne dama gjør det igjen :) leverer vær gang…utrulig.

 11. [...] mange som lever i et norsk samfunn preget av stadig mer eksessiv sexfokus. Musikkvideoer som åpenlyst spiller på sex. Nakenbilder på twitter. Trekant på TV. Kroppshysteri og treningsmani. 6-stegs [...]

 12. [...] mange som lever i et norsk samfunn preget av stadig mer eksessiv sexfokus. Musikkvideoer som åpenlyst spiller på sex. Nakenbilder på twitter. Trekant på TV. Kroppshysteri og treningsmani. 6-stegs [...]

 13. [...] Madonna spiller sex-kortet [...]

Legg igjen en kommentar