Madcon, Anna Ternheim og følelser i kveld

Svensk favoritt setter seg ved pianoet, Madcon byr på en radiopremiere, Thomas Felberg graver i historien og Kinas playback-forbud skal diskuteres på P3 fra kl 18:03. Svenske Anna Ternheim har for lengst sunget og spilt seg varm i norske ører. Om det så har vært med overveldende Broder Daniel-cover, debutalbumet Somebody’s Outside eller sitt ferske, […]

Skrevet av:
Publisert 15:10 18 november, 2008
Madcon cruiser til Lydverket. Foto: myspace.com/madconspace

Madcon cruiser til Lydverket. Foto: myspace.com/madconspace

Svensk favoritt setter seg ved pianoet, Madcon byr på en radiopremiere, Thomas Felberg graver i historien og Kinas playback-forbud skal diskuteres på P3 fra kl 18:03.

Svenske Anna Ternheim har for lengst sunget og spilt seg varm i norske ører. Om det så har vært med overveldende Broder Daniel-cover, debutalbumet Somebody’s Outside eller sitt ferske, Björn Yttling-produserte Leaving On A Mayday, har lovordene blitt kastet etter henne både i Norge og hjemlandet. Men, hva har det gjort med musikken hennes at hun har flyttet til New York? Vi spør når hun kommer og spiller live i kveld.

Dagen i dag er selvsagt også en merkedag i musikkens fortid. Lydverkets rockarkeolog Thomas Felberg gir deg hele historien om hva som skjedde.

Madcon er stadig i vinden, sist under World Music Awards, hvor de stakk av med pris og visstnok skal ha fått både Akon, Alicia Keys og Mariah Carey til å danse. Dessuten har de ny plate rett rundt hjørnet. Den tar de med en radiopremiere fra når de kommer på besøk i kveld.

Elsk eller hat-panelet med Andreas Øverland og Kristin Winsents inntar plassene for å diskutere musikkrelatert aktualitet, og du er invitert. Si din mening øverst til høyre. Elsker eller hater du at Kina vurderer å forby playback? Ukas orakel: Merethe La Verdi.

Tags: ,

Del "Madcon, Anna Ternheim og følelser i kveld"

Legg igjen en kommentar