Lykke Li gjør låt med Kanye West

Lykke Li har i løpet av året blitt svenskenes nye popambassadør, og har vist en imponerende evne til å balansere elegant på knivseggen mellom kred og kommers. Nå melder den svenske musikkjournalisten Per Sinding-Larsen om låtsamarbeid med Kanye West. Anledningen er The Spirit Of Apollo, debutalbumet til N.A.S.A. (North America South America), som er ventet […]

Skrevet av:
Publisert 12:08 15 oktober, 2008

Lykke Li på Øya 2008 (foto: Tom Ivar Øverlie, NRK)

Lykke Li har i løpet av året blitt svenskenes nye popambassadør, og har vist en imponerende evne til å balansere elegant på knivseggen mellom kred og kommers. Nå melder den svenske musikkjournalisten Per Sinding-Larsen om låtsamarbeid med Kanye West.

Anledningen er The Spirit Of Apollo, debutalbumet til N.A.S.A. (North America South America), som er ventet i februar. Det er Sam Spiegel alias Squeak E. Clean og DJ Zegon som står bak N.A.S.A, og de har ikke akkurat plukket fra den nederste hyllen når det gjelder gjesteartister på albumet. M.I.A, David Byrne, Ghostface Killah, Santogold og Tom Waits er bare noen eksempler. Og Lykke Li og Kanye West, selvfølgelig. Lykke Li skal ha spilt inn sin del av låten, som heter «Gifted», i Stockholm i helgen. You go, girl!!

Hvis du ikke har sett den før, vil jeg anbefale den strålende versjonen Lykke Li gjorde av låten «Hanging High» for Lydverket Spanderer. Opptaket ble gjort på Nationaltheatret Stasjon i Oslo i februar i år.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Lykke Li gjør låt med Kanye West"
 

1 kommentar på “Lykke Li gjør låt med Kanye West”

  1. [...] jeg nevnte i oktober kan du forvente deg en formidabel gjesteartistbonanza på debutalbumet til N.A.S.A. Blant annet [...]

Legg igjen en kommentar