Tom Waits for Kool Keith

Som jeg nevnte i oktober kan du forvente deg en formidabel gjesteartistbonanza på debutalbumet til N.A.S.A. Blant annet gjør Lykke Li en låt sammen med Kanye West. Nå har et par av låtene fra The Spirit Of Apollo nådd offentlighetens ører, og en av dem er intet mindre enn et samarbeid mellom Tom Waits og […]

Skrevet av:
Publisert 8:00 19 november, 2008
Tom Waits og Kool Keith. Foto: Getty Images, John Horsley / Retna

Tom Waits og Kool Keith. Foto: Getty Images, John Horsley / Retna

Som jeg nevnte i oktober kan du forvente deg en formidabel gjesteartistbonanza på debutalbumet til N.A.S.A. Blant annet gjør Lykke Li en låt sammen med Kanye West. Nå har et par av låtene fra The Spirit Of Apollo nådd offentlighetens ører, og en av dem er intet mindre enn et samarbeid mellom Tom Waits og Kool Keith.

Låten heter «Spacious Thoughts», og kan lastes ned aldeles lovlig og fullstendig gratis. Det sier seg selv at resultatet er alt annet enn florlett når Tom Waits og Kool Keith forener krefter.

[youtube XMlm3Uz8s_g]

N.A.S.A. sliter tydeligvis ikke på vennefronten, og det er en lang og imponerende artistliste de har å vise til på albumet, som er planlagt sluppet i februar. Og på Youtube har de lagt ut deler av det som skal bli en dokumentar om innspillingsprosessen. Der får du blant annet se RZA, M.I.A., Nina Persson, George Clinton og Sizzla i aksjon i studio.

[youtube sQ31sE9rKKI]

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Tom Waits for Kool Keith"

Legg igjen en kommentar