Lydverket spanderer: The Welcome Wagon

Indie-ektepar på lag med Gud spiller akustisk i egen kirke.

Skrevet av:
Publisert 23:30 12 november, 2008

Da Lydverket møtte mann-og-kone-duoen The Welcome Wagon i kirken deres i Brooklyn forleden, ba vi dem pent om å spandere en låt. Resultatet ble en akustisk verson av «Up A The Mountain», fremført i svært så sakrale omgivelser.

Tags: , , , ,

Del "Lydverket spanderer: The Welcome Wagon"
 

5 kommentarer på “Lydverket spanderer: The Welcome Wagon”

 1. Kåre G sier:

  Gud hjelpe meg!

  Er det ikke på tide å gjøre «Decline of the Western Civilization: The Indie Years» snart?

 2. Kåre G sier:

  For å presisere: Fin låt, for all del. Men å holde på som «pastor» og alt det tullet der. Hvis jesus kommer først så kan du vel ta bryet med å utdanne deg til en skikkelig forkynner.

 3. Kåre G: hvorvidt du elsker eller hater The Welcom Wagons musikk eller gudstro skal jeg ikke legge meg opp i. Men rett skal være rett: Vito Aiuto har faktisk tatt seg bryet med å utdanne seg til prest. Utdanningen tok han ved anerkjente Princeton Theological Seminary. For å feire ordinasjonen hans skrev Sufjan Stevens låten «Vito’s Ordination Song», som du finner på albumet Greetings From Michigan: The Great Lake State.

 4. Kåre G sier:

  etter litt googling ser jeg at jeg må beklage. Trodde «pastor» var en betegnelse på frikirkelige forkynnere uten utdanning, men det kan også brukes om prester, så sorry!

  Gudstro er greit. Enkelte trenger å leve livet sitt etter andres tanker. Bibelen er ikke det verste en kan leve etter. Musikken låt kjip på tv i går, men vakker på pc-en i dag så «I am intrigued».

  Mulig intervjuet ble litt off-putting for meg.

  MEN uansett: Poenget er – begynner det ikke å gå vel mye sport i å være mest mulig indie? Syns det blir fryktelig mye særinger og for få freaks. If you know what I mean.

 5. Terstad sier:

  Neida! Lydverket er flinke til å opprettholde balansen mellom fotform,strikk,små tisser og fuzz,baller og kick ass.

Legg igjen en kommentar