Lydverket spanderer: Bjørn Hellfuck

Udyr på skjønnhetsklinikk. Se Lydverkets spanderer-session med Bjørn Hellfuck mens han får en overhaling (les: ryggvoksing).  Se den her! Lydverket har tidligere vært på hjemmebesøk og konsertanmeldt Bjørn Hellfuck, så da var det på høy tid at han også får spandere musikk på våre seere. Her kan du se moroa med egne øyne: Litt av […]

Skrevet av:
Publisert 15:36 19 februar, 2010

ryggvoks

Udyr på skjønnhetsklinikk. Se Lydverkets spanderer-session med Bjørn Hellfuck mens han får en overhaling (les: ryggvoksing).  Se den her!

Lydverket har tidligere vært på hjemmebesøk og konsertanmeldt Bjørn Hellfuck, så da var det på høy tid at han også får spandere musikk på våre seere. Her kan du se moroa med egne øyne:

Litt av konspetet bak Lydverket spanderer-serien vår er å la artistene fremføre låter i utradisjonelle og uvante omgivelser. Skjønnhetssalongen Afrodite var sporty nok til å la oss slippe inn med artist og kamera da turen var kommet til Bjørn Hellfuck.

Sjekk også ut hjemme-hos reportasjen med Bjørn Hellfuck fra i fjor høst:

Tags: , , , , , , ,

Del "Lydverket spanderer: Bjørn Hellfuck"
 

8 kommentarer på “Lydverket spanderer: Bjørn Hellfuck”

 1. [...] “Lydverket spanderer” 2010 februar 20 by Bjørn Hellfuck Se Bjørnen på skjønnhetsklinikk i Lydverket! [...]

 2. Henrik sier:

  forbanna drittfyr, ass!

 3. kris sier:

  Henrik; du er en forbanna DRITT fyr ass!

 4. Klaus sier:

  Kan ikke alle som har noe i mot han slutte å bry seg? Bjørnen rocker!

 5. Erik sier:

  HAHA Hjemme-hos reportasjen var helt fantastisk morsom. Hellfuck virker fullstendig komisk type. De som ikke ser at denne figuren er en morsom mann må bare fikse seg et liv eller gi faen i å surmule. Bjørnen er HELT KONGE! Ler meg ihjel. «Im a dancer» :)

 6. Anonym sier:

  Bjørnen er rå. End of story :)

 7. perrulv sier:

  Ser paralleller til Frank Zappa med Bobby Brown. Berre at alle låtane har BB tekstar… Uansett kreativ drittpreik som toppar alle andre forsøk med god margin.
  Burde kanskje gi ut eit album med tittelen: Personlig Hygiene.

Legg igjen en kommentar