Lydverket på P3 mandag 5. mai

The Disciplines kommer på visitt med debutalbum under armen, The Royalties besøkes i studio og J Mascis engasjeres av trommer på P3 fra kl 18:00. I slutten av mai albumdebuterer The Disciplines etter tung radiorotasjon og hektisk livespilling. Smuglytt i kveld, når The Disciplines’ Ken Stringfellow og Claus Heiberg Larsen besøker Lydverket. J Mascis forbindes […]

Skrevet av:
Publisert 15:12 5 mai, 2008

Witch. Foto: myspace.com/witchofficial

The Disciplines kommer på visitt med debutalbum under armen, The Royalties besøkes i studio og J Mascis engasjeres av trommer på P3 fra kl 18:00.

I slutten av mai albumdebuterer The Disciplines etter tung radiorotasjon og hektisk livespilling. Smuglytt i kveld, når The Disciplines’ Ken Stringfellow og Claus Heiberg Larsen besøker Lydverket.

J Mascis forbindes først og fremst med gitaren som har definert Dinosaur Jr siden 80-tallet. Den langhåra helten har imidlertid begynt å traktere trommer igjen, i bandet Witch. Lydverket traff Mascis for en engasjert trommeprat.

Lydverkets reporter besøker The Royalties i øvingslokalet på en av de siste øvingene før plateslipp denne uka. I hovedrollene: frontfigur Tommy Haltbakk, en stygg kritikerslakt og en stor pakke som ligger godt innpakket midt på gulvet.

Lydverkets anmelder Marius Asp anmelder nye plater fra Ida Maria og M83.

Tags: , , , , , ,

Del "Lydverket på P3 mandag 5. mai"

Legg igjen en kommentar