Sommer kommer

5. mai kan du nyte iskrem i parken med en helt fersk The Royalties-skive durende i ørene. Allerede 20. april kan de gjøre det samme i Japan. Bandet bemerket seg i fjor med debutalbumet The Royalties, som ble nominert i Spellemannsprisens popgruppe. Nå er de klare med oppfølgeren The Lost Royalties. Kristiansundsbandet har base i […]

Skrevet av:
Publisert 14:41 27 mars, 2008

The Royalties

5. mai kan du nyte iskrem i parken med en helt fersk The Royalties-skive durende i ørene. Allerede 20. april kan de gjøre det samme i Japan. Bandet bemerket seg i fjor med debutalbumet The Royalties, som ble nominert i Spellemannsprisens popgruppe. Nå er de klare med oppfølgeren The Lost Royalties.
Kristiansundsbandet har base i Bergen og opprettholder dermed dønningene i Bergensbølgen. De er, i likhet med Sondre Lerche, Nathalie Nordnes, Madrugada og Ane Brun, en del av bataljonen som har spilt inn i Kato Ådland og HP Gundersens Gjøa studio.

De spiller sommerfrisk 60-tallsinspirert popmusikk med PJ Proby som sitt store forbilde, og er ikke helt ulike byfrendene i det gamle Bergensbandet Saft.

7. mai står de bak mikrofonenMono i Oslo, 8. mai på Checkpoint Charlie i Stavanger og 10. mai på Logen bar i Bergen. Dersom du ikke har tålmodighet til å vente på plateslippet, kan du allerede nå høre fire av de nye låtene her eller kose deg med videoen til «Shipwreck At Bay»:

[youtube QmBbCMc7Nwk]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Sommer kommer"
 

1 kommentar på “Sommer kommer”

  1. [...] 5. mai kan du nyte iskrem i parken med en helt fersk The Royalties-skive durende i ørene. Allerede 20. april kan de gjøre det samme i Japan. Bandet bemerket seg i fjor med debutalbumet The Royalties, som ble nominert i Spellemannsprisens popgruppe. NÃ¥ er de klare med oppfølgeren The Lost Royalties. (more…) [...]

Legg igjen en kommentar