Lydverket-kvelden på tv og radio

Susanne Sundfør, Ash, Jean Michel Jarre, Thom Hell, a-ha og danseband – onsdagkveldens musikksug blir tilfredsstilt denne uka også. P3 kl 18:00: Jean Michel Jarre var nylig i Norge og fremførte hele sitt mesterverk Oxygene. Lydverket satte seg ned med 59-åringen for en samtale og grundig gjennomgang av hele albumet. Lad laseren og radioen for […]

Skrevet av:
Publisert 17:05 23 april, 2008

Jarre & Finnskog. Foto: Lydverket

Susanne Sundfør, Ash, Jean Michel Jarre, Thom Hell, a-ha og danseband – onsdagkveldens musikksug blir tilfredsstilt denne uka også.

P3 kl 18:00:

Jean Michel Jarre var nylig i Norge og fremførte hele sitt mesterverk Oxygene. Lydverket satte seg ned med 59-åringen for en samtale og grundig gjennomgang av hele albumet. Lad laseren og radioen for Jean Michel Jarres Oxygene – the director’s cut.

Onsdags-tradisjonen tro skal vi selvsagt ta deg med konsert også i kveld, nærmere bestemt til Reeperbahn festival i fjor, hvor nordirene Ash øser av sin energiske kraftpop.

NRK1 kl 23:15:

A-ha varmer opp til plateinnspilling ved å stå på samme scene, men spille hver for seg. Lydverket samler Morten, Magne og Paul for å finne ut hva som er vitsen med det.

Gåte-grunnlegger og festivalsjef Sveinung Sundli har sett seg ”fette lei” på gravalvoret i rockemiljøet, så nå tar han likegodt fatt i dansebandsjangeren.

Spellemannprisvinner Susanne Sundfør fikk gjennombruddet med låten ”Walls”, men på oppfølgeren er det helheten som står i fokus når hun begår et konseptalbum.

Thom Hell har høstet panegyriske anmeldelser for sitt siste album. Programleder Mona B. Riise utfordret superlåtskriveren til å vise hvordan han tryller frem de gode låtene, og Thom Hell svarte med å lage en helt ny låt, kun til ære for Lydverket.

Tags: , , , , , ,

Del "Lydverket-kvelden på tv og radio"

Legg igjen en kommentar