Lydverket Konsert fra Hove

Det blir festivalgjenhør med Bring Me The Horizon, Fleet Foxes og The New Wine fra årets Hovefestival denne uka

Skrevet av:
Publisert 14:00 4 august, 2009
Lydverket Konsert serverer Bring Me The Horizon fra Hove på tirsdag. Foto: myspace.com/bmth

Lydverket Konsert serverer Bring Me The Horizon fra Hove på tirsdag. Foto: myspace.com/bmth

Det blir festivalgjenhør med Bring Me The Horizon, Fleet Foxes og The New Wine fra årets Hovefestival denne uka. Og vi varmer opp til Øya med Madness-konsert.

Mandag:

Fleet Foxes sørget for at folk fant frem flanellskjortene fra loftet igjen, og lot håre på haker og armhuler gro da de ble indie-prinser med sitt selvtitulerte album i 2008. Ikke så rart, de lager fin musikk. Live låter de også kjekt, og pludrer gjerne om sine norske aner mellom låtene. Mandag kveld kan du høre slikt når vi serverer konserten deres fra årets Hovefestival.

[youtube DrQRS40OKNE]

Tirsdag:

Samme festival huset flere av de siste årenes mest spennende unge metalband også i år (blant annet Architects, som besøkte campen vår), og størst forventning var det sannsynligvis knyttet til Sheffield-kvintetten Bring Me The Horizon. Deres siste langspiller, Suicide Season, er en krakilsk røre av metal, emo, hardcore og en del annet obsternasig og herlig. På Hove fillerista de publikum foran hovedscena og sørget dessuten for festivalens heftigste wall of death (video her). Deja vu tirsdagskvelden!

[youtube AWggPLXeOkU]

Onsdag:

Også norske, nyere band hadde plass på Hove. The New Wine for eksempel, enda et av mange nye navn fra Bergen som har fått mye oppmerksomhet i det siste. Onsdag er kvelden hvor det ryddes plass til synthen, den følsomme sangen og ikke minst; danseskoene.

[youtube bX4dLiA4Bjg]

Torsdag:

I neste uke er Madness Øyafestivalens store retrobooking. Britene lot det brede lag bli kjent med ska og 2 tone gjennom ti år fra midten av 70-tallet, og skrev seg inn i pophistorien med hits som «My Girl» og «Our House». I 1992 ble de gjenforent, tidligere i år slapp de sitt første album på ti år og i sommer spilte de på Roskilde. Akkurat dét er hva du hører i kveld.

[youtube XJOLwy7un3U]

Tags: , , , , ,

Del "Lydverket Konsert fra Hove"
 

1 kommentar på “Lydverket Konsert fra Hove”

  1. mordi sier:

    MMMMMmmmm, BMTH var bra på Hove. Coolt at dere spiller den. Takk.

Legg igjen en kommentar