Lydverket elsker: Lucy Swann

Lucy Swann har lenge regjert landets musikkundergrunn og har med sin briljante vokalprestasjon påført mange både gåsehud og hakeslepp. Nå har det norsk-britiske vidunderet skrevet platekontrakt med Trust Me Recods (Rockettothesky, DU, Haddy N`Jie m fl.) og albumdebuterer i mars 2010. Lucy Swann er kvinnen som startet sine steg mot en musikikalsk karriere på musikk, dans, […]

Skrevet av:
Publisert 14:01 26 november, 2009
Lucy Swann er en diamant

Lucy Swann er en diamant

Lucy Swann har lenge regjert landets musikkundergrunn og har med sin briljante vokalprestasjon påført mange både gåsehud og hakeslepp.

Nå har det norsk-britiske vidunderet skrevet platekontrakt med Trust Me Recods (Rockettothesky, DU, Haddy N`Jie m fl.) og albumdebuterer i mars 2010.

Lucy Swann er kvinnen som startet sine steg mot en musikikalsk karriere på musikk, dans, drama- linjen til Rud VGS i Bærum. (En skole som også har fostret skuespillere som Agnes Kittelsen og Pål Sverre Valheim, samt musikerne Jarle Berhoft, Solveig Heilo og en av de andre fraglene i Katzenjammer med fler.)

 

Etter å ha sunget seg inn i revypublikumets hjerter ble Swann vokalist i bandet Fountainheads. Derfra var veien kort til egen solokarriere og at 2010 kommer til å bli Lucy Swanns år er det liten tvil om. I februar legger hun ut på Norgesturnè med Rikskonsertene og med mindre landets festivalarrangører har mistet alt som heter sunt fornuft vil hun også å prege festivalsommeren. Alle som har sett damen live vet at hun leverer varene og har en sjelden evne til å utforske et enormt spekter av lyd. Det være seg finurlig bruk av effektpedal eller sampling av sin egen røst.

 

Hun er rett og slett er populærmusikalsk fyrverkeri og Lucy Swann blir definitivt et av navnene vi kommer til å følge med årvåkent, forventingsfullt blikk i året som kommer!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Lydverket elsker: Lucy Swann"
 

2 kommentarer på “Lydverket elsker: Lucy Swann”

  1. [...] Pallett (Final Fantasy) – Lewis Takes Off His Shirt Guns N’ Roses – Paradise City Lucy Swann – Fashionably Late Broken Bells – The Ghost Inside Susanne Sundfør – It’s [...]

  2. [...] og har blitt tatt godt imot av publikum og kritikere. Lydverket var tidlige ute og erklærte at de Elsker Lucy Swann. Oslopuls trillet terningkast 5 for hennes svært levedyktige elektropop, og det samme gjorde [...]

Legg igjen en kommentar