Lydverket elsker: Bon Iver

[youtube z9lrVZdaluk] Bon Iver får æren av å være den aller første artisten i splitter nye Lydverket elsker-spalte. Her graver vi frem artister vi rett og slett liker litt for godt, for å gi dem enda litt mer velfortjent oppmerksomhet. Det fortjener i aller høyeste grad Bon Iver. Debutplata For Emma, Forever Ago, ble sluppet […]

Skrevet av:
Publisert 23:31 24 september, 2008

[youtube z9lrVZdaluk]

Bon Iver får æren av å være den aller første artisten i splitter nye Lydverket elsker-spalte. Her graver vi frem artister vi rett og slett liker litt for godt, for å gi dem enda litt mer velfortjent oppmerksomhet. Det fortjener i aller høyeste grad Bon Iver.

For en mann, for en musikk (foto: Myspace)

Debutplata For Emma, Forever Ago, ble sluppet i vår, og har siden blitt skrytt opp i skyene av de fleste som har åpnet kjeften. Uten at det liksom har tatt helt av for Justin Vernon.

Men når man lager så helhetlig, vakker og poetisk musikk – fortjener man egentlig at ting skal ta helt av. Og at så mange som mulig skal få med seg musikken.

Derfor elsker Lydverket Bon Iver, og det synes vi du bør gjøre også.

Tags: , , , , , ,

Del "Lydverket elsker: Bon Iver"
 

3 kommentarer på “Lydverket elsker: Bon Iver”

 1. Trine sier:

  Fantastisk!

 2. snuten sier:

  Veldig bra spalte!
  var så utrolig lei av å lese (og se på tv) terningkast fire anmeldelsene deres. Da er det bedre å bruke den lille sendetiden på anbefale noe som er bra, istedenfor å snakke om at den nye Madonna skiva er middelmådig. Dette gjelder jo spesielt på tvsendingene. på nettet lar jeg jo bare å lese de :)

  Jeg gleder meg til fortsettelsen! keep it up!

  For Emma, Forever Ago er jo også en feiende flott skive

 3. Kåre sier:

  Hadde ikkje høyrt mykje om Bon Iver. Måtte laste ned plata etter eg såg på lydverket ( forøvrig veldig bra med ny programleder å greier). Men denne trur eg beint eg må kjøpe å ha i samlinga. Knall bra!!

Legg igjen en kommentar