Lydverket elsker: Bäddat för trubbel

Lydverket elsker: Bäddat för trubbel

I et øvingslokale i Malmö finner du den effektive punkrockens framtid, og fortid.

Skrevet av:
Publisert 21:20 31 mars, 2011

To gitarer, bass og trommer og et lite håp om rettferd for tapere. Greit å ta det med en gang, for har du sterke aversjoner mot rock etter denne oppskriften kan du godt klikke på noe annet. Men om du, som meg, finner stadig trøst og inspirasjon i overbegavede utøvere som Jokke, Replacements og Reigning Sound, folk som har banket ut vitale og uimotståelige  låter over en lest som man skulle tro var hamret til pøl, men som tydeligvis aldri gir opp, ja, da er Bäddat För Trubbel for deg.

Ting blir ikke nødvendigvis sannere fordi du har lest det på wikipedia eller sett det på tv. Ting blir kanskje ikke sannere fordi Bäddat För Trubbel synger om dem heller, men skal du oppholde deg i en annen virkelighet i en knapp halvtime er Malmö 2011 gjennom brillene til 1978 mitt førstevalg for tiden. Platen Inte New York kom først bare ut som 500 lp-plater, nå er det trykket 500 til, og om noen uker er den tilgjengelig på cd, i mellomtiden finner du den både på Wimp og Spotify.

«Forlorarnas bar»:Bäddat för Trubbel-Forlorarnas bar

Når Bäddat För Trubbel lykkes så godt med sine energiske diamanter av noen låter, er det verken på tross av eller på grunn av at innspillingene er røffe. Jeg hører gjerne denne gjengen i et velinnredet studio, men ville ikke hatt disse kontante låtene på noen annen måte. Det meste er unnagjort på under to minutter, men alt jeg kan ønske meg har fått plass.

Men aller, aller helst vil jeg se Bäddat För Trubbel i et konsertlokale og på en håndfull norske festivaler. Det er lov å håpe.

«Fan ta dig»:Bäddat För Trubbel – Fan ta dig

Tags: , , , , ,

Del "Lydverket elsker: Bäddat för trubbel"
 

4 kommentarer på “Lydverket elsker: Bäddat för trubbel”

  1. LarsT sier:

    Satan så fett, takk for den….

  2. jo Bäddat för trubbel är helt klart goda arvtagare i den fina skånska punktraditionen, kommer fint efter storheter som Wilmer X och kungarna Problem! Gläder mig till att höra mera på dom.

  3. [...] skuddet i hjemlandet for tiden, og Lydverkets Jacob Krogvold har allerede gått ut og erklært sin kjærlighet til deres kontant avleverte punkrock. Han sier blant [...]

  4. [...] 23:30 Bäddat För Trubbel (SE) / Kamikaze A Go Go! spiller på Revolver. Lydverket elsker Bäddat För Trubbel. [...]

Legg igjen en kommentar