Phaedra gjemmer seg bak dagens luke i Alternativ Julekalender.

Phaedra gjemmer seg bak dagens luke i Alternativ Julekalender.

Luke 20: Phaedra

Phaedra drømmer helst om å bli gjenfødt i fortida. Dermed er det kanskje ikke så rart at hennes bidrag til Alternativ Julekalender handler om vintersolverv.

Skrevet av:
Publisert 7:00 20 desember, 2011

Så du hadde også helt glemt Phaedra og hennes nydelige barokkpopskive The Sea fra i vinter? Heldigvis holder hennes bidrag til Alternativ Julekalender, «The Sun Praising Party» like høy standard som debutalbumet, og minner oss på at vi ikke bare gleder oss til jul, men også at sola vender tilbake, og mer musikk fra Phaedra. Vi setter over til kalenderredaksjonen:

Hør tidligere luker her!

Luke 20:

Phaedra – «The Sun Praising Party»

Gresk mytologi og asteroidebelter, mørk klang og dyp stemning. Phaedra er Ingvild Langgårds alter ego, fullt av spennende musikalske elementer i krysningen mellom jazz og vidunderlig pop. Tilsett en deilig dose julebjeller og vips så har vi en utrolig fin sang!

Julehilsen fra Phaedra:

Julen skinner og blinker som et lyspunkt inne i mørket. Den mørkeste dagen, i den mørkeste måneden. For oss er det derfor det å få lyset tilbake igjen som gjelder.

Denne sangen er basert på en sann historie. I skogen om julaften kan magiske ting skje! Av en eller annen grunn ble det til en veggis-julesang, med en touch av Asia.  Men den inneholder hvertfall noe av det fineste med julen: grantrær med glitter, istapper, kvitrende dompaper, tjukke snømenn, reinsdyr, julenek, Disney-kor, snøen i glitterdrakt, husrom, hjerterom, mer glitter, dombjeller, flygende geishaer (?) og en aldri så liten dose Elvis.

Fred og kjærlighet og sol og en riktig god jul ønskes til alle!

Tags: , ,

Del "Luke 20: Phaedra"

Legg igjen en kommentar