Livemusikk i dansen og rockens tegn

Hver uke håndplukker Lydverket på P3 suverene konserter fra hele Europa, som vi serverer på P3 hver onsdag. Så også i aften. Lad ørene for Kings Of Leon og Buraka Som Sistema. Buraka Som Sistema gjorde mye leven av seg i fjor, blant annet med Øya-konserten i august. Denne uka kom også endelig albumet Black Diamond, som […]

Skrevet av:
Publisert 17:01 14 januar, 2009
Buraka Som Sistema på Øya, 2008. Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Buraka Som Sistema på Øya, 2008. Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Hver uke håndplukker Lydverket på P3 suverene konserter fra hele Europa, som vi serverer på P3 hver onsdag. Så også i aften. Lad ørene for Kings Of Leon og Buraka Som Sistema.

Buraka Som Sistema gjorde mye leven av seg i fjor, blant annet med Øya-konserten i august. Denne uka kom også endelig albumet Black Diamond, som ble anmeldt til en femmer av Lydverkets kritiker. I kveldens program får du høre hva de portugisiske kompisene til blant andre M.I.A. er i stand til live, når vi drar til Munchen og On3Radio Festival.

Kings of Leons Only By The Night fant seg en plass blant de øverste 20 da Lydverkets lyttere, seere og lesere kåret 2008s beste album før nyttår. Followill-brødrene leverer ikke dårligere live, som vi skal erfare når vi får høre hvordan bandets sørstatsosende rock låt under årets Roskilde-festival.

Buraka Som Sistema på On3RadioFestival:

[youtube gnwrf1zl-j8]

[youtube LaM5QLetwTM]

Tags: , , , , , ,

Del "Livemusikk i dansen og rockens tegn"

Legg igjen en kommentar