Lindstrøm til prestisjefestival

Lindstrøm er som første norske artist noensinne, booket inn på kred-festivalen Pitchfork Music Festival i juli. Festivalen er arrangert av nettstedet Pitchfork, og har siden starten i 2006 blitt holdt i Union Park i Chicago. Selv om det er en relativt ny festival, er det å bli invitert hit, et tegn på at du har […]

Skrevet av:
Publisert 10:24 5 mai, 2009
Lindstrøm. Foto: Kim Erlandsen, NRK

Lindstrøm. Foto: Kim Erlandsen, NRK

Lindstrøm er som første norske artist noensinne, booket inn på kred-festivalen Pitchfork Music Festival i juli. Festivalen er arrangert av nettstedet Pitchfork, og har siden starten i 2006 blitt holdt i Union Park i Chicago. Selv om det er en relativt ny festival, er det å bli invitert hit, et tegn på at du har blitt tatt inn i varmen når det gjelder ny spennende musikk.

Å lese tidligere års line-up, er som å lese en liste over de årenes beste plater, med artister som Band of Horses, Cat Power, Iron & Wine, The Hold Steady osv.

Og årets line-up, er det heller ikke noe å si på, med navn som Built to Spill, M83, The Flaming Lips, DOOM, Yo la Tengo, Beirut, The National, Tortoise, Yeasayer, The Walkmen, Grizzly Bear, Black Lips, etc. Og dette er bare foreløpige navn.

Så, om du planlegger USA-ferie til sommeren, er det ikke dumt å legge den til Chicago helga 17.-19. juli.

Her kan du lese Lydverkets anmeldelse Lindstrøms forrige plate, (av redaksjonen kåret til tredje beste norske plate 2008). Og her kan du møte mannen:

Tags: ,

Del "Lindstrøm til prestisjefestival"

Legg igjen en kommentar