Liam Gallagher beklager konsertflause

Det var ment å være Oasis‘ trimferende hjemkommst til Manchester foran 70.000 elleville fans, men etter å ha måttet forlate scenen 2 ganger iløpet av 10 minutter på grunn av strømbrudd, har nå Liam Gallagher gått ut med en uforbeholden beklagelse til fansen via Twitter. Det var en kranglete strømgenerator som ødela den forhåndsannonserte festen […]

Skrevet av:
Publisert 15:40 5 juni, 2009
Liam Gallagher (foto: Vidar Josdal/NRK)

Liam Gallagher (foto: Vidar Josdal/NRK)

Det var ment å være Oasis‘ trimferende hjemkommst til Manchester foran 70.000 elleville fans, men etter å ha måttet forlate scenen 2 ganger iløpet av 10 minutter på grunn av strømbrudd, har nå Liam Gallagher gått ut med en uforbeholden beklagelse til fansen via Twitter.

Det var en kranglete strømgenerator som ødela den forhåndsannonserte festen på Heaton Park i Manchester. Allerede midt i første låt gikk strømmen, og tvang bandet til å forlate scenen uten å ha fullført låta «Rock’n Roll Star».

Stort bedre gikk det ikke da bandet returnerte 10 minutter senere for å dra igang «Lyla». Det andre strømbruddet førte til at bandet måtte forlate scenen nok en gang – denne gangen akkompagnert av pipekonsert fra publikum. Det tok ytterligere 30 minutter før man hadde forsikret seg om at strømtilførselen var på plass. Da bandet så kom ut for tredje gang, forsikret storebror Noel Gallagher publikum:

«Alle som har beholdt billetten sin vil få den refundert. Dette er herved en gratiskonsert.»

22 låter senere, rett før konserten var ferdig, hadde derimot Noel hatt tid til å regne ut omfanget av 70.000 refunderte billetter (3 millioner pund eller omlag 30 millioner kroner). Dermed kom han med følgende presisering:

«We’re not getting paid for this so buy a t-shirt on the way out. Credit crunch and that, keep my kids in sweets.»

Rett over midnatt kom også lillebror Liam på banen med følgende tekst på Twitter:

«On behalf of Oasis, I’de like to give my sincere apologies to the fans, about tonights gig, thanks for sticking with us, live forever… LG»

Tags: , , , , , , , ,

Del "Liam Gallagher beklager konsertflause"

Legg igjen en kommentar