Lenny Kravitz på scenen tidligere i år. Foto: Scanpix/AFP Photo.

Lenny Kravitz på scenen tidligere i år. Foto: Scanpix/AFP Photo.

Lenny Kravitz x 2

Lenny Kravitz spiller to konserter i Norge kommende juni.

Skrevet av:
Publisert 12:54 30 november, 2011
Lenny Kravitz: Black and white America.

Lenny Kravitz: Black and white America.

Mange musikalske hjerter vil glede seg over nyheten om at Lenny Kravitz er på vei til Norge for å spille to konserter. Han har spilt i Norge et par ganger tidligere, men aldri på festival, og neste sommer gjør han Norwegian Wood, samt at han spiller på Bergenhus Festning.

Mannen som er kjent for en rekke store hits, debuterte med albumet Let Love Rule i 1989 og har seinere hatt en lang rekke landeplager som ”Always on the run”, ”It ain’t over ’til it’s over”, Are you gonna go my way”, «I built this garden for us», ”American woman”, og den nyeste – ”Come on get it” fra hans neste album – Black And White America, som kom tidligere i år..

I tillegg til suksessen på listene har han mottatt en rekke priser for sin musikk, blant annet sju Grammy-priser og har en ikke ubetydelig karriere som låtskriver og produsent for andre. Mellom 2005 og 2008 trakk han seg også tilbake for å fokusere på sin andre lidenskap – design.

Kommende sommer spiller han på Norwegian Wood fredag 15. juni og Bergenhus, plenen lørdag 16. juni.

Se Lenny Kravitz’ nyeste videoer:

«Stand»:

«Black And White America»:

«Come on get it»:

Tags: , , , ,

Del "Lenny Kravitz x 2"
 

1 kommentar på “Lenny Kravitz x 2”

  1. [...] i Frognerbadet fredag 15. juni neste år. Han blir dermed denne dagens headliner og får tidligere annonserte Lenny Kravitz som [...]

Legg igjen en kommentar