Laleh. Foto:Promo

Laleh. Foto:Promo

Laleh til Lydverket

Som forventet har Laleh fått sitt store gjennombrudd i år. Vi deler ut billetter.

Skrevet av:
Publisert 15:43 27 februar, 2012

Akkurat nå er singelen «Some Die Young» å høre på radioapparater over hele Skandinavia. Albumet Sjung er i ferd med å gjøre henne til en av 2012′s store suksesser. Vi er stolte av å presentere Laleh på vår lille scene ved Youngstorget. Du kan få billetter helt gratis.

Les Jørgen Hegstads anmeldelse av Sjung.

Vil du se Laleh live under innspilling av Lydverket? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no.

Oppmøte er presis kl. 20.30 tirsdag 6. mars, på Internasjonalen på Youngstorget i Oslo. I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og livemusikk før det kommer på lufta. Kos deg på bar og opplev en eksklusiv konsert. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , , ,

Del "Laleh til Lydverket"
 

8 kommentarer på “Laleh til Lydverket”

 1. Edward Richmont Hansen sier:

  Mindre svenskepop i Lydverket takk! Norsk media overvurderer norsk publikums interesse for svensk populærkultur generellt. Overrask oss med noe spennende fra andre kanter istedet for å gjøre det enkelt ved å hype opp enda en nabo. Det er kjedelig rett og slett!

  • Du sier vi overvurderer folks interesse for (i dette tilfellet Laleh), men hun har vært i det øverste sjiktet av VG-lista de tre siste ukene. Så dette er ikke noe vi hyper opp, slik du påstår.

   Personlig synes jeg Some Die Young er en glimrende, storslagen poplåt. En av de beste så langt i år.

   Hilsen Asbjørn

   • Det er litt vittig, men vi har funnet ut at den storslagne Some Die Young faktisk ikke minner så rent lite om en annen kar med nese for patos: Meat Loaf! Tenk på det neste gang dere hører låta.

   • Edward Richmont Hansen sier:

    Hei Asbjørn. Ja låta den er sikkert veldig populær. Men er ikke dette litt pga hva radio og resten av media velger å fokusere på? I tilleg til aggressiv pr? Hvis Lydverket ønsker å fokusere på den radiovennlige og kommersiellt anlagte musikken, er det forståelig at man hele tiden vil gi svenske artister plass siden så og si all svensk musikk nettopp er tilpasset massene. 
    Poenget mitt er bare at jeg og mange med meg savner mer dyptgående musikkjornalistikk som tar for seg alt det vi ikke vet om rundt omkring i verden. 
    Jeg opplevde Lydevrket som et program med slike ambisjoner helt i begynnelsen da det startet opp.
    På den annen side er det kanskje bedre at de virkelige musikkskattene er forbeholdt de få :-P

 2. Edward Richmont Hansen sier:

  Mindre svenskepop i Lydverket takk! Norsk media overvurderer norsk publikums interesse for svensk populærkultur generellt. Overrask oss med noe spennende fra andre kanter istedet for å gjøre det enkelt ved å hype opp enda en nabo. Det er kjedelig rett og slett!

 3. [...] Som forventet har Laleh fått sitt store gjennombrudd i år. Vi deler ut billetter.Sakset fra Lydverkets hjemmesider:: [...]

 4. [...] falt på plass for Michael Krohn da han skrev en av Raga Rockers mest kjente låter. Les også: Laleh til Lydverket Maria Lindberg maria.laila.lindberg@nrk.no Publisert: 10:57 29 februar, 2012 [...]

 5. Jeg har likt og heiet på denne jenta i mange år – endelig våkner folk opp til talentet hennes! Lydverket er kule som setter fokus på henne, selvom det kunne vært gjort før ;)  

Legg igjen en kommentar