- Først sa jeg nei

Svenske Laleh har skrevet en av årets største låter. I morgen gjester hun Lydverket. Den svenske utgaven av Hver gang vi møtes var hun derimot skeptisk til.

Skrevet av:
Publisert 13:36 13 mars, 2012

Onsdag kveld er det duket for nok et Lydverket på NRK 2. Reporter Njål Engesæth er ute og kjefter opp de som driver med moderne ting som streaming og Michael Kiwanuka viser hvor magisk han gjorde det på P3 Sessions. Men den som dominerer sendingen blir svenske Laleh.

Med låten «Some Die Young» har Laleh klatret til 2. plass på VG-lista, og albumet Sjung er en nydelig blanding av vakker, storslått, yndig og smeltende deilig popmusikk.

Les Lydverkets anmeldelse av Laleh

Hos Lydverket forteller Laleh om hvordan det var å være med på den svenske utgaven av Hver gang vi møtes, og hvorfor hun er avhengig av å være en kontrollfreak.

- Først sa jeg nei. Jeg pleier å si nei til ganske mye. Jeg liker best å være med på programmer som handler om musikk. Men så fikk jeg tilsendt første sesongen, og da ble jeg forelsket og gråt. Da visste jeg at dette var et program som handler om at man skal gjør ting på sin egen måte.

I ettertid er Laleh svært takknemmelig for at hun deltok i den populære TV-serien, som også her til lands har gått sin seiersgang over norske skjermer.

- Jeg er så glad for at jeg ikke takket nei! At jeg ikke gjorde min vanlige greie «nei, nei, nei, jeg er for fin for dette!». Jeg våget å følge hjertet mitt.

Sjekk klippet over, og hele intervjuet med Laleh – samt «Some Die Young» i livetapning – i Lydverkets sending på NRK2 kl. 20.45 onsdag kveld!

Tags: , , , ,

Del "- Først sa jeg nei"
 

1 kommentar på “- Først sa jeg nei”

  1. [...] Les også: -Først sa jeg nei [...]

Legg igjen en kommentar