La Roux velger låter

Elly Jackson velger favoritter fra 80-tallet på P3 kl 20 tirsdag kveld. Asbjørn velger helt nytt. La Roux har de siste månedene fenget hitkåte med musikk tydelig inspirert av 80-tallet. I kveld vier vi store deler av programmet til La Rouxs Elly Jackson, som plukker favorittlåtene sine fra nettopp det tiåret. Asbjørn Slettemark kommer og varmer […]

Skrevet av:
Publisert 12:38 29 september, 2009
Elly Jackson velger musikk i kveld. Foto: Siri Narverud Moen/NRK

Elly Jackson velger musikk i kveld. Foto: Siri Narverud Moen/NRK

Elly Jackson velger favoritter fra 80-tallet på P3 kl 20 tirsdag kveld. Asbjørn velger helt nytt.

La Roux har de siste månedene fenget hitkåte med musikk tydelig inspirert av 80-tallet. I kveld vier vi store deler av programmet til La Rouxs Elly Jackson, som plukker favorittlåtene sine fra nettopp det tiåret.

Asbjørn Slettemark kommer og varmer seg opp innfor morgendagens sesongpremiere av Lydverket på NRK1. Han er klar som et egg for å lede oss fra TV-skjermen. Asbjørn tar også med seg en favorittlåt, fra et av de siste ukenes nye rapalbum.

Høstens første P3Session finner endelig sted i Bergen i morgen, onsdag, med Kings Of Convenience og John Olav Nilsen & Gjengen på scenen. Hør det på P3, onsdag kl 19. I kveld trekker vi de siste vinnerne.

KoC hos Store Studio så lenge:

Tags: , , , , , ,

Del "La Roux velger låter"

Legg igjen en kommentar