Kristian Anttila og John Olav Nilsen (Foto: Anton Soggiu)

Kristian Anttila og John Olav Nilsen (Foto: Anton Soggiu)

Kristian Anttila og John Olav Nilsen til Lydverket

Det blir popmagi i Lydverket når John Olav Nilsen og svenske Kristian Anttila står på samme scene. Skaff deg billetter – helt gratis – nå.

Skrevet av:
Publisert 15:35 24 september, 2011

Et av skandinavias heteste samarbeid for tiden er Kristian Anttila og John Olav Nilsen. Den svenske popyndlingen har fått med seg frontfiguren i et av Norges mest populære band på den vakre og fantastisk fengende låten «Josefine». De to har vært gjensidige beundrere av hverandres musikk lenge, og nå har de altså laget poppoesi sammen.

Hør låten her.

Du kan se og høre duetten på Lydverkets intime scene på Internasjonalen tirsdag 4. oktober. Der fremfører også Anttila flere av sine egne låter. Har du lyst å se deilig popmusikk fra Sverige (og Bergen) samt Lydverkets TV-innspilling, send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du trenger!

Oppmøte er presis kl. 20.00, og i løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og anmeldelser før de kommer på lufta, kost deg på bar og opplevd at Kristian Anttila og John Olav Nilsen spiller en eksklusiv konsert foran omtrent 150 heldige gjester. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , , ,

Del "Kristian Anttila og John Olav Nilsen til Lydverket"
 

4 kommentarer på “Kristian Anttila og John Olav Nilsen til Lydverket”

 1. Eivind sier:

  Herregud for noe hipsterfjas, denne låta finnes jo ikke fengende eller catchy. Dette er så hype fra lydverket og nrk sin side.

 2. FrodeFF sier:

  Lydverket er storformidler av mainstream og NRK har totalt sviktet sitt virke som musikkformidler i det norske samfunnet. Bredden av musikk blir ikke lenger ivaretatt av de innsnevrete sjelene som jobber ved musikkavdelingen i NRK.

  Jeg har også tidligere kritisert NRK på det lydtekniske. Det virket som om de hadde ansatt polakker på teknikersiden for å spare penger. Disse polakkene burde heller fått en sjanse i musikkredaksjonen, for de som er der nå er helt ubrukelige.

 3. Sonny sier:

  Er så dritt lei av å lese innlegg fra selvutnevnte «musikk eksperter» som alltid skal kritisere musikken p3 spiller. Klart det er låter jeg ikke liker selv innimellom, men hey…hva er problemet med det liksom?

 4. [...] Singelen “Vinterkarusell” med Nils Bech viste en annen side av bandet, mens John Olavs samarbeid med svenske Kristian Anttila på singelen “Josefine”, og gjestingen på remixen av rapperen Jonas Vs “Sonar [...]

Legg igjen en kommentar