Konsert ødelagt for Moddi

Konsert ødelagt for Moddi

- Jeg er mer skuffet enn jeg er sint, sier Moddi etter å ha blitt overdøvet av et metal-band på Hove.

Skrevet av:
Publisert 21:31 1 juli, 2010

Kveldens Moddi-konsert på Hovefestivalen ble  overkjørt av det amerikanske metal-bandet Atreyu. Bandene ble plassert på naboscenene Teltscenen og Amfiscenen.

- Det var mange som hadde gledet seg til denne konserten, og jeg er veldig skuffet over at Hove ikke tenkte litt lenger da de plasserte meg sammen med metal-bandet Atreyu, sier Pål Moddi Knutsen til Lydverket rett etter konserten.

- Dette er dårlig planlegging av Hove. Det virker nesten som de ikke har hørt på musikken min.

Lydverket fikk ikke Hoves bookingsjef Toffen Gunnufsen i tale i kveld, men han sendte denne korte beklagelsen per epost til Lydverket:

- Har ikke hatt problemer med dette siden starten i 2007. Bare å beklage.

En skuffet Moddi hadde ingen anelse om at et metal-band skulle akkompagnere konserten hans, og tankene hans gikk til publikum og fansen som også var en anelse irriterte.

- Jeg kom i dag og hadde gledet meg til å ligge i sola og høre på Moddi, sier Runa Brandal Myklebust, en av tilhørerne på Moddis konsert. - Men det var helt umulig å høre noe så lenge man ikke sto helt foran scenen, forteller hun videre.

Da Lydverket gikk innom Teltscenen litt senere ble den pågående konserten med Anne Marie Almedal tidvis forstyrret av Amfiscenen og tysk deathcore fra Heaven Shall Burn. Almedals lydtekniker Ove Nesheim forteller om vanskelige forhold.

- Det gjør det ikke akkurat lettere å få band som Heaven Shall Burn og Atreyu på naboscenen. Akustiske band som Anne Marie Almedal og Moddi låter mye bedre når lyden kan være lav. Konsertopplevelsen blir dårligere når man må skru opp nivået på maks for å kunne konkurrere med nabokonserten. Akustiske konserter skal ikke ha så høy lyd.

Senjaværingen Moddi er kjent for sine sarte toner og lavmælte trekkspill – musikk som krever relativt rolige omgivelser.

Hør Moddi på Myspace her.

- Da vi spilte våre lave partier av låtene var Atreyu det eneste man kunne høre. Og vi har jo ganske mange lave partier.

Moddi avslutter, trass skuffelsen, positivt:

- Vi skal heldigvis spille mange flere konserter i sommer. Så vi skal nok gjøre opp for dette.

 Hør Atreyu på Myspace, og les hva Lydverkets anmelder synes om Atreyu-konserten her.

Se Lydverket Spanderer med Moddi:

Tags: , ,

Del "Konsert ødelagt for Moddi"
 

5 kommentarer på “Konsert ødelagt for Moddi”

  1. [...] – Dette er dårlig planlegging av Hove. Det virker nesten som de ikke har hørt på musikken min, sa Moddi etter å ha blitt overdøvet av et metal-band på Hove. [...]

  2. revfan sier:

    bra det gikk så bra på Volum da!

  3. Sofi sier:

    Akkurat det samme skjedde for to år tilbake, da var det Goldfrapp som fikk lide for dårlig planlegging, med In Flames på naboscenen.

  4. Mina sier:

    Jeg er helt enig, det ødela virkelig konsertopplevelsen. Jeg haddde virkelig gledet meg til litt roligere musikk på Hove. Rett og slett lusent gjort mot Moddi, fortjener så mye bedre. Håper dette aldri skjer igjen!

Legg igjen en kommentar