Kjære Tom Skjeklesæther!

Gidder du booke Tift Merritt til Down On The Farm i år? Jeg tar turen til Enningdalen uansett, altså. Men Tifts nye plate, Another Country, er så langt i år i en egen klasse hva melodisterk countryfolkpoprock med Marit Larsen-tilbøyeligheter og Jayhawks-feeling angår. At George Drakoulis (nevnte Jayhawks, Black Crowes, Madrugada, etc) står bak den […]

Skrevet av:
Publisert 0:21 9 mars, 2008

Tift Merritt. Foto: Promo

Gidder du booke Tift Merritt til Down On The Farm i år?

Jeg tar turen til Enningdalen uansett, altså. Men Tifts nye plate, Another Country, er så langt i år i en egen klasse hva melodisterk countryfolkpoprock med Marit Larsen-tilbøyeligheter og Jayhawks-feeling angår. At George Drakoulis (nevnte Jayhawks, Black Crowes, Madrugada, etc) står bak den lekre, poengterte produksjonen gjør ingen verdens ting. Vidunderlig musikk for hele slekta. Her er et par smakebiter:

«Another Country» (live med Buddy Miller):

[youtube BSaBP_nX6xI]

«Broken»:

[youtube p84xx34Cw3Y]

Tags: , , , , , ,

Del "Kjære Tom Skjeklesæther!"
 

8 kommentarer på “Kjære Tom Skjeklesæther!”

 1. S sier:

  Småpen den her, ja, men hva med den nye til Kathleen Edwards, ‘Asking for Flowers’? Ikke hørt den enda selv, men regner med den er verdt en lytt eller fem.

 2. Marius Asp sier:

  Skal høres så snart som mulig!

  Mens jeg er i DOTF-ønskemodus:
  Sjekk det fabelaktige New York-bandet Hem.

  http://www.myspace.com/hem

  (hva sier du, Tom?)

 3. Ruben sier:

  Word. Backer Mr Asp. Tifts nye plate er fantastisk. Halden-action med henne hadde vært hinsides grymt. Rapport fra konserten hennes i Austin (om vi får med oss den) følger denne uka.

 4. Beate sier:

  Tift Merrit kommer til Norwegian Wood! I vår serie fine-artister-kommer-til-Norge viser det seg at Jørgen Roll muligens kan ha sett denne posten, kommet Tom i forkjøpet og booka Tift til Frognerbadet. Bring it on! Hva blir det neste? Michael Jackson til Trænafestivalen? Velvet Underground reunion på Rauma Rock? David Bowie til Norsk Laksefestival??

 5. Marius Asp sier:

  Kjære Jørgen Roll! Takk skal du ha. (Sleng gjerne nevnte Hem på til Wood’en, selv om beskjeden egentlig var myntet på Skjeklesæther. For all del.)

 6. adams sier:

  Det kan vel hende hun rekker begge deler. Jeg henger endel på rootsy.nu, og der sier selveste Tift at hun kunne tenke seg å bo i Norge for en periode.
  Skjeklesæter har jo trukket seg ut av farmen grunnet at Halden kommune ikke vil støtte festivalen med nok kronasje. Halden kommune prioriterer dette elendige «grensen»-programmet som TV2 skal forkvakle den norske befolkning med i sommer.

 7. Marius Asp sier:

  Ai, fantastiske og kjipe nyheter på en gang. Jeg håper Tift flytter til Norge (vi skal nok greie å rydde plass til henne ned i kjelleren, i verste fall), og jeg håper også at Halden kommune tar til vettet og spøtter inn i begivenheten Farmen. Er det virkelig slik at TV2s allsang-helvete får offentlige penger?

Legg igjen en kommentar