Pete Doherty, her på Storåsfestivalen i 2009, oppfører seg så dårlig på rehab at han har blitt kastet ut. (Foto: Marius Hjeldnes, NRK P3)

Pete Doherty, her på Storåsfestivalen i 2009, oppfører seg så dårlig på rehab at han har blitt kastet ut. (Foto: Marius Hjeldnes, NRK P3)

Kastet ut fra rehab

Pete Doherty har visstnok dårlig påvirkning på andre innlagte.

Skrevet av:
Publisert 11:39 18 juli, 2012

Libertines-frontmann Pete Doherty har tilbrakt den siste tida i Thailand – på rehabilitering for å bli kvitt avhengigheten av heroin og kokain. Men innsatsen fra rockestjerna har tydeligvis ikke vært all verden – nå er 33-åringen som er vel så kjent for rusmisbruket sitt som for musikken blitt kastet ut fra rehabiliteringssenteret.

Etter tre uker i behandlig ble han kastet ut fra The Cabin i Chiang Mai, rett og slett fordi han hadde dårlig påvirkning på andre på senteret. Dette skriver NME.

- Pete måtte dra herfra av terapeutiske årsaker. Det er viktig å beholde behandlingsprogrammets integritet overfor andre pasienter, og Pete forstår avgjørelsen vår, sier Alastair Mordey, som er sjef for programmet Doherty har fulgt.

Mordey sier det er skuffende å måtte kaste ut rockestjernen.

- Vi håper han har lært noe her som han kan ta med seg dersom han ønsker å gjøre et nytt forsøk på å bli rusfri.

Doherty har hatt åpenbare rusproblemer i flere år, og har vært inn og ut av både rehab og fengsel flere ganger – uten resultater. Problemene hans skal også være en av grunnene til at The Libertines ble oppløst i 2004. Bandet ble gjenforent i 2010 – og nå ser det ut som det kan gå mot en ny gjenforening.

Tags: ,

Del "Kastet ut fra rehab"
 

3 kommentarer på “Kastet ut fra rehab”

  1. Neo sier:

    Careface: c».)

  2. Jokeren123 sier:

    Er dårlig reklame for rehabiliteringssenteret. De har ikke greid å temme villdyret tydeligvis.

  3. Anonym sier:

    Bli frisk igjen dude, så du kan holde den jævla gjenforeningskonserten vi alle venter på.

Legg igjen en kommentar