Kanye West likar ikkje at uferdige songar har blitt lagt ut på nettet (Foto: NRK)

Kanye West likar ikkje at uferdige songar har blitt lagt ut på nettet (Foto: NRK)

Droppar gratisprosjekt

Kanye West misliker at Bon Iver-samarbeid har blitt lagt ut på nettet før det er ferdig.

Skrevet av:
Publisert 11:55 30 september, 2010

Det seinaste bidraget til Kanye Wests G.O.O.D Friday-prosjekt har lekka ut på nettet. Gjennom G.O.O.D Friday har Kanye lova å twitra ein ny låt kvar fredag fram til jul, men no har altså ein ivrig hackar fått fingrane i den framleis ikkje heilt ferdige «Lost In The World». Låta samplar Justin Vernon, betre kjend som Bon Iver, sin «Woods», og inneheld òg eit parti med Gil Scott-Hernon.

Kanye West sjølv er svært lite nøgd med at nokon har kome han i forkjøpet med å legga ut MP3′en. Twitter-kontoen sin la han i dag stadig fleire sinte meldingar om det nedrige i å stela noko han i utgangspunktet gjer vekk gratis:

Eit overraskande positivt menneskesyn til hiphop-artist å vera – men no i tusen knas. Kanye West setter frå og med denne veka G.O.O.D Fridays på vent, og det uklart når – eller i det heile tatt om – neste låt blir lagt ut. Kanye sin ordlegging er open for fleire tolkingar:

Fansen kryssar nok fingrane for at stoppen er kortvarig – det er framleis 13 fredagar igjen til jul.

Tags: , , , ,

Del "Droppar gratisprosjekt"
 

4 kommentarer på “Droppar gratisprosjekt”

  1. Andreas sier:

    Nå står det strengt tatt bare at han dropper det denne uken. Blir nok heller premiere på SNL søndag morgen.

  2. [...] uke siden Kanye West bestemte seg for å legge prosjektet om å slippe en ny låt på nett hver uke på is. Nå har han ombestemt seg, og lagt ut låta “Christian Dior Denim Flow” til gratis [...]

  3. [...] slipper sitt neste album – det femte i rekken – 22. november. Denne høsten har han, ikke helt uten å treffe et par skjær i sjøen, sluppet en ny låt hver fredag. Med seg på laget har han en lang rekke vidt forskjellige [...]

  4. [...] var forøvrig ganske forbannet da låten ble lekket på nettet før han rakk å gjøre det [...]

Legg igjen en kommentar