Kanye og Jay-Z bevokter tronen

Kanye og Jay-Z bevokter tronen

Hør første låt ut fra rapgigantenes samarbeidsalbum Watch The Throne.

Skrevet av:
Publisert 15:23 11 januar, 2011

Det har blitt mumlet en stund om Watch The Throne, det etterlengtede samarbeidsalbumet mellom Kanye West og Jay-Z, som ifølge plateselskapet Def Jam endelig har fått slippdato 1. mars.

Og nå er førstesingelen klar for konsumpsjon: Lex Luger-produserte «H.A.M.» (som etter alle solemerker står for «hard as a motherfucker») er en tung, seig og operatisk sak med episke dreininger, der Kanye refererer til Eli «I deed it» Porter og Jay-Z svømmer med hvithaier.

Kan så dette leve opp til de massive forventningene etter årsliste-dödaren My Beautiful Dark Twisted Fantasy, der både Kanye og Jay-Z fikk vist seg fram fra sine beste sider? Døm selv.

Kanye West & Jay-Z – «H.A.M»:

H•A•M – JAY-Z|Kanye West by RocNation

Og slik ser det alt annet enn muntre coveret ut:

Tags: , , , , , , ,

Del "Kanye og Jay-Z bevokter tronen"
 

17 kommentarer på “Kanye og Jay-Z bevokter tronen”

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, NRK.no. NRK.no said: Lever superduoen opp til forventningene? http://bit.ly/dSWuZF [...]

 2. Flisespikkern sier:

  Døvt ass.
  Høres ut som om de har stjælt en dårlig beat fra Rick Ross.

 3. Anders sier:

  Ikke en spesielt god sang nei, men håper på at resten av sangene blir bedre. Albumet skal definitivt anskaffes.

 4. 250MG sier:

  Elendig sang!!! Beaten var grei, men ingen av dem hadde noen gode vers og refrenget var latterlig dårlig

 5. stine sier:

  Hva ER det her for noe? Dette er to dyktige musikere, til tross for Kanyes stadig minskende autoritet, som virkelig burde klart bedre. Stusselig og skuffende. Hvor er de digge tekstene, den overraskende (!) beaten og det catchy refrenget? FAIL!

 6. gzuz sier:

  nå lager ikke RR beatza sjøl, så det kan jo hende det har noe med at han blir levert secondhand-beats….men disse gutta driter fullstendig i hvordan ting høres ut for tida, bare de får ut meldinga…ITS OVER

 7. andreas sier:

  de har jo monopol gjennom plate kompaniene og media. Dette er jo råtten musikk med lite progresjon og kreativitet. uten konkurranse blir hele verden hjerne vasket av disse egoistiske penge frotsende «idolene» verden over.

  Og dette er ett ansvar de større media lederne sitter med, de gjør rett og slett barn og ungdom dummere gjennom musikk.

  En verdens tragedie i sakte film,,..

 8. A sier:

  LexLuger sine beats er kanskje ikke så veldig forskjellige, men det spiller ingen rolle når de går hard as a motherfuuuckker. Spørs hvor lenge det er fett med samme type beats, men akkurat NÅ er de 100!

 9. Nora sier:

  Wow..dettte var virkelig lavmål. Skuffet!

 10. Erlend sier:

  Neida, men for å være ærlig synes jeg Kanye West er kraftig oppskrytt. Stereotypisk crap det han gjør. Jay Z har jeg mer sansen for.

 11. 250MG sier:

  Heldigvis blir hip-hop musikken reddet i år. Dr.Dres nye album Detox vil bli en klassiker!!! Vent og se!!!

 12. Erik sier:

  Hva skjer med alle haters? Bare fordi de slipper én dårlig sang skal snakke dritt om verdens to største hip-hop-artister og begynner og snakke om en konspirasjonsteori hvor «de som kontrollerer alle media» forleder verden med dårlig musikk??

  Kanye slapp 2010s beste album for to måneder siden, virker som folk har rimelig dårlig hukommelse. Slapp av, albumet kommer helt sikkert til å rocke. Slutt å spre om dere med så mye hat.

 13. Eye of the puma sier:

  «Okei da Kanye, du kan ha navnet ditt øverst men da må navnet mitt være litt større.» – Jay-Z.

Legg igjen en kommentar