Kanonhelg i Oslo

Ryktene om festivalsesongens død er betydelig overdrevne, og i Oslo i morgen kan du blant annet se Veronica Maggio, The Loch Ness Mouse, Marit Larsen og verdens beste svenske band, The Soundtrack Of Our Lives. Hovedstadens festivalsugne musikkelskere har all grunn til å glede seg over denne siste lørdagen i august. På St. Hanshaugen arrangeres […]

Skrevet av:
Publisert 14:19 28 august, 2009

The Soundtrack Of Our Lives

Ryktene om festivalsesongens død er betydelig overdrevne, og i Oslo i morgen kan du blant annet se Veronica Maggio, The Loch Ness Mouse, Marit Larsen og verdens beste svenske band, The Soundtrack Of Our Lives.

Hovedstadens festivalsugne musikkelskere har all grunn til å glede seg over denne siste lørdagen i august. På St. Hanshaugen arrangeres Kongene På Haugen for 5. gang, og på Løren er det duket for Kanonhallens Festivaldag.

Kongene på Haugen frister med gratiskonserter med blant andre The Loch Ness Mouse og Eva & The Heartmaker, og kan skilte med to utendørsscener.  Smilene burde sitte løst i Oslos vakreste park i morgen!

Eva & The Heartmaker Foto: Stian Andersen

Eva & The Heartmaker Foto: Stian Andersen

Selv velger jeg meg Kanonhallen, og grunnen er enkel: utendørs gratiskonsert med det vidunderlige stjerneskuddet Veronica Maggio – og innedørs kveldskonsert med favorittbandet The Soundtrack Of Our Lives, på en spennende ny scene som må sjekkes ut.

Det blir med andre ord et svensk anstrøk på Løren, men aller mest norsk. Marit Larsen, Elvira Nikolaisen og Hanne Hukkelberg står også på plakaten.

Om du ennå ikke har fått med deg tidligere nevnte Veronica Maggio, er det strengt tatt på tide. Digg, digg pop! Dette er hennes «Måndagsbarn»:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Kanonhelg i Oslo"
 

3 kommentarer på “Kanonhelg i Oslo”

  1. Stensen sier:

    Ikke glem at selveste Dinosaur Jr. spiller på Rockefeller på søndag!!

  2. Om Dinosaur JR ikke er nevnt, så er de ikke glemt. Lydverket anmelder søndagens konsert! Denne saken handler om lørdagens to festivaler, derfor ingen Dino JR..

  3. Ruben G sier:

    Og sOm man gleder seg til Dino. Hektisk helg, dette. Siste mulighet for å se Accidents Never Happen(ed) på Parkteatret i kveld. Åpning av To Be Heard Is To Be Seen på søndag. Gzs.

Legg igjen en kommentar