Kaizers Orchestra - her fra P3Sessions på Loppen, København i 2008. Foto: Kim Willy Erlandsen, NRK P3

Kaizers Orchestra - her fra P3Sessions på Loppen, København i 2008. Foto: Kim Willy Erlandsen, NRK P3

Kaizers til P3Sessions

Ikke fortvil om du ikke fikk billetter til Kaizers Orchestra på Lydverket i neste uke. Nå er nemlig bandet bekreftet til P3Sessions 16. februar – og du kan vinne billetter.

Skrevet av:
Publisert 14:36 28 januar, 2011

Neste tirsdag spiller Kaizers Orchestra på Lydverkets intimscene på Internasjonalen. Bandet feirer at ti år har passert siden gjennombruddet med «Ompa til du dør» med albumet Violeta, Violeta (i salg fra mandag), som er første installasjon i en varslet albumtrilogi.

Billettene til neste ukes TV-sending ble forutsigbart nok revet bort brennkvikt, men sjansen til å oppleve bandet på kloss hold er ikke forspilt av den grunn. Onsdag 16. februar sparker nemlig bandet i gang vinterens beste musikkuke i hovedstaden med en intim P3Session på Cosmopolite i Oslo. Programledere for kvelden er det sexy tospannet Totto Mjelde og Tarjei Strøm, og som support stiller Moi, som vakte oppsikt med en coverversjon av nettopp Kaizers’ «Hjerteknuser».

Og akkurat denne låten – samt kreative tolkninger av den – står også som et stikkord for hvordan du kan vinne billetter til moroa…

Vinn billetter til Kaizers Orchestra på P3Sessions 16. februar her!

Dette er forøvrig ikke første gang Kaizers har gjestet p3Sessions. I 2008 spilte bandet for en busslast elleville nordmenn på spillestedet Loppen i Christiania, København. Det så og hørtes slik ut:

Bandet har i tillegg spandert en eksklusiv versjon av «Die Polizei» på oss:

At Kaizers Orchestra er blant bandene her til lands med den mest dedikerte fanskaren, er ingen hemmelighet. Her er en stemingsrapport i forkant av konserten på Øya i 2008:

Kaizers Orchestra – «Hjerteknuser»:

Tags: , , , , , ,

Del "Kaizers til P3Sessions"
 

1 kommentar på “Kaizers til P3Sessions”

  1. [...] 16. februar er det klart for P3-sessions med Kaizers Orchestra. Les mer! [...]

Legg igjen en kommentar