Kaizers Orchestra under P3 Sessions på Loppen i København. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Kaizers Orchestra under P3 Sessions på Loppen i København. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Kaizers med gigantprosjekt

I løpet av de neste to årene gir Kaizers Orchestra ut albumtrilogien Violeta, Violeta. Hør den ferske førstesingelen her!

Skrevet av:
Publisert 13:27 24 august, 2010

Prosjektet, som altså skal vil komme i tre deler fordelt over de neste to årene, utspiller seg tematisk rundt en romatisk tragedie mellom tre personer. Vokalist og låtskriver Janove Ottesen utdyper konseptet i en pressemelding:

– Hver låt er som en scene i en film. Historien begynner og den slutter, forteller Ottesen, og nevner at historien kan minne om en klassisk Tim Burton-film.

I dag ble det også klart at bandet feirer sitt 10-årsjubileum i selveste Oslo Spektrum. Festdatoen du allerede nå kan merke av i kalenderen er 11. april neste år.

Alt det vakre i livet

Første låt ut er singelen «Philemon Arthur And The Dung», oppkalt etter det obskure, svenske søttitallsbandet med samme navn og skrevet som «en hyllest til alt det vakre i livet; alle vakre ting man skulle ønske aldri tok slutt».

Kaizers Orchestra – «Philemon Arthur And The Dung»:

Philemon Arthur & the Dung by KaizersOrchestra

Som bonusvideo er det på sin plass å børste støvet et opptak vi gjorde til Lydverket spanderer-serien vår i fjor vinter – her spiller Kaizers Orchestra «Die Polizei» på Caféteatret i Oslo:

Tags: , , , , , ,

Del "Kaizers med gigantprosjekt"
 

10 kommentarer på “Kaizers med gigantprosjekt”

 1. Thea sier:

  Joda, men at de skal avslutte turnéen sin storslått i Oslo Spektrum har vi jo visst siden… februar :) Mye som rører seg Kaizersleiren nå, altså! Gleder meg!

 2. Dimmen sier:

  Finfin låt!

 3. Jacob K sier:

  En slags klassiker fra Philemon Arthur and the Dungs 2002-album «Får jag spy i din paraply»

 4. Zorro sier:

  Inspirert av Knaus selvbiografiske 6-binds kamp?

 5. Sivjune sier:

  Festdatoen i Spektrum er riktignok 9. april, ikke 11. Og som noen nevnte er det gammelt nytt :)

 6. wermund sier:

  @Zorro
  Fordi de tar opp heilt dagligdagse ting og lage kunst?
  Har tru på da nya te Kaizers.. lika detta bedre enn forrige plata…

 7. [...] løpet av de neste to årene gir bandet ut albumtrilogien Violeta, Violeta. På bandets hjemmesside står det at triologien er en romantisk tragedie som sikter mot [...]

 8. [...] løpet av de neste to årene gir bandet ut albumtrilogien Violeta, Violeta. På bandets hjemmesside står det at triologien er en romantisk tragedie som sikter mot [...]

 9. [...] Kaizers gigantprosjekt- Kaizer gir ut triologi LES: Kaizer Orchestra gjester Lydverket-vises NRK2 [...]

 10. [...] Neste tirsdag spiller Kaizers Orchestra på Lydverkets intimscene på Internasjonalen. Bandet feirer at ti år har passert siden gjennombruddet med “Ompa til du dør” med albumet Violeta, Violeta (i salg fra mandag), som er første installasjon i en varslet albumtrilogi. [...]

Legg igjen en kommentar