Kønstrock

[youtube r5Fpv24bpN4] Finkultur og popkultur er ikke det samme, men noen ganger kan forsøk på å fusjonere de to bli, vel, spennende. Dette er den sveitsiske kunstneren Christoph Büchel sitt bidrag. Han har satt sammen en gruppe godt voksne damer, og deres oppgave er å lære seg Sex Pistols God Save The Queen. Det går […]

Skrevet av:
Publisert 9:13 18 september, 2008

[youtube r5Fpv24bpN4]

Finkultur og popkultur er ikke det samme, men noen ganger kan forsøk på å fusjonere de to bli, vel, spennende. Dette er den sveitsiske kunstneren Christoph Büchel sitt bidrag. Han har satt sammen en gruppe godt voksne damer, og deres oppgave er å lære seg Sex Pistols God Save The Queen. Det går sånn akkurat passe synes jeg.

Dette var ett av Christoph sine bidrag til samtidskunstfestivalen Biennale of Sydney som nylig ble holdt i Australia. (Det andre var at han hyra inn innsatte fra et fengsel til å stå som museumsvakter.) I timesvis i strekk sto disse damene og gjorde sitt ytterste for å få punk-klassikeren til å låte sånn passe.

Hva det skulle fortelle om samtiden, eller om samfunnet, eller om det skulle fortelle noe i det hele tatt, vet jeg ikke. Men (litt) artig ble det jo.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Kønstrock"

Legg igjen en kommentar