Judas Priest, Rick Ross og Jimmy Eat World i kveld

Hør Jimmy Eat Worlds Norwegian Wood-konsert, møt ambisiøse metal-vetaraner og en røykfylt rapper på Lydverket på P3 kl 18:03. Denne uka slipper en av de virkelige veteranene i metal – Judas Priest – intet mindre enn et dobbelt konseptalbum om profeten Nostradamus. Møt Judas Priests Rob Halford, K.K. Downing og Glen Tipton for å høre […]

Skrevet av:
Publisert 14:19 17 juni, 2008

Lydverkets reporter i nært møte med Rick Ross

Hør Jimmy Eat Worlds Norwegian Wood-konsert, møt ambisiøse metal-vetaraner og en røykfylt rapper på Lydverket på P3 kl 18:03.

Denne uka slipper en av de virkelige veteranene i metalJudas Priest – intet mindre enn et dobbelt konseptalbum om profeten Nostradamus. Møt Judas Priests Rob Halford, K.K. Downing og Glen Tipton for å høre hvorfor de går så storslagent til verks.

Se Judas Priest prate om det nye albumet

Miami-rapperen Rick Ross har både monsterhiten ”Hustlin’” og grov narkotikakriminalitet på samvittigheten. Lydverkets reporter Andreas Øverland møtte en høy og smått humørsyk rapper på en røykfylt backstage og slo av en – bokstavelig talt – nær prat om dop.

Jimmy Eat World har allerede rukket å spille i Oslo to ganger i 2008, og leverte i helgen en parade av melodiøs, kraftfull og elegant rock på Norwegian Woods andre dag. I kveld kan du gjenoppleve eller endelig få hørt nettopp den konserten.

Oppvarming:

Rick Ross «Hustlin» remix

[youtube 0gLbV6WDX60]

Judas Priest «Breaking The Law»

[youtube OYn5hxeFt10]

Jimmy Eat World «Always Be»

[youtube wYYgRgrRgMw]

Tags: , ,

Del "Judas Priest, Rick Ross og Jimmy Eat World i kveld"
 

1 kommentar på “Judas Priest, Rick Ross og Jimmy Eat World i kveld”

  1. Pingo sier:

    Ross er tha king! Men han skuffa på rockefeller.

Legg igjen en kommentar