Spill video

- Jeg var redd for å spille

Singer/songwriter Sharon Van Etten hadde en kontrollerende kjæreste som holdt på å ødelegge musikkarrieren hennes. Lydverket møtte en ærlig Sharon i Brooklyn, hvor det hele startet.

Skrevet av:
Publisert 12:51 26 november, 2010

Lydverket har forlengst lagt sin elsk på den amerikanske singer/songwriteren Sharon Van Etten, som har høstet lovord fra alle fra TV On Radio til Bon Iver, og som vår egen Kristin Winsents har beskrevet som «en gullforgylt nål i melankoliens høystakk».

Lydverket elsker: Sharon Van Etten

Men veien til artistdrømmen var lang og trøblete for Van Etten, som i årevis var i et destruktivt forhold:

- Min daværende kjæreste likte ikke musikken min og sa jeg ikke var flink nok.

Som 19-åring flyttet Van Etten fra Brooklyn til Nashville for å støtte rockekjæresten sin med hans karriere. Men oppholdet ble ikke som Sharon hadde håpet på, og i 6 år måtte hun skrive musikken sin i all hemmelighet.

29-åringen rømte heldigvis fra det destruktive forholdet, og flyttet tilbake til Brooklyn. Og selv om årene i Nashville var tunge for Sharon, så har den preget den kritikerroste musikken hennes på en unik måte.

Sharon fortalte åpenhjertig om forholdet, den vanskelige tiden, og musikken sin når Lydverket møtte henne en høstdag i New York. Se intervjuet i videoen øverst i saken!

«Love More»:

«One Day»:

Tags:

Del "- Jeg var redd for å spille"
 

1 kommentar på “- Jeg var redd for å spille”

  1. [...] Lydverket traff Sharon Van Etten etter utgivelsen av forrige albumet. Se intervjuet med henne her. [...]

Legg igjen en kommentar