- Jeg vil masturbere til dette bildet

Steel Panther er de kåteste glamrockerne i 2012. Og de ble ikke mindre kåte da vi introduserte dem for et knippe norske artister.

Skrevet av:
Publisert 17:50 21 mars, 2012

Denne uken er drøye tekster fokuset i Lydverkets TV-sending. Vi treffer den fremadstormende norske rapperen Kaveh, som har vakt oppsikt med linjen «fags, fags, fags» på sin P3-listede singel «Det er greit», og blir med når de grisete bergensrapperne i A-Laget presenterer de groveste tekstene sine for mor og lillesøster.

I tillegg får du møte det hysterisk festlige Los Angeles-bandet Steel Panther, som viderefører arven etter sleske åndsfrender som Mötley Crüe og Poison med en betydelig rev bak øret. De er både et fullblods rockeband og begavede humorister. Og de er ikke minst en sann svir å oppleve i intervjusituasjon, noe vår TV-kaptein fikk erfare da han traff dem i Oslo nylig.

Steel Panther er ikke vonde å be om noe som helst – heller ikke når vi ber dem spekulere rundt et knippe norske artister basert på hvordan de tar seg ut på bilder. Donkeyboy («se, det er Teletubbiene!») og Tone Damli («hun burde bli stripper») får sine pass påskrevet, og det samme gjelder vår nasjonalskatt a-ha:

- Ikke alle er klar over det, men dette er bandet Patrick Swayze spilte i før han slo gjennom med Roadhouse. Jeg kommer til å ta vare på dette bildet, i tilfelle det ikke er internett på hotellet og jeg trenger noe å masturbere til.

Om Lene Alexandra er imidlertid bandet delt:

- Dette er RuPaul (amerikansk dragqueen, journ anm.), hun har et eget show i USA, mener en av panterne, før han blir avbrutt av en bandkollega:

- Hun er heit! Hadde RuPaul sett så bra ut, ville jeg sugd kukken hans.

Se videoen øverst i saken, og få med deg ukens Lydverket på NRK2 kl. 21.30 i kveld!

Tags: , ,

Del "- Jeg vil masturbere til dette bildet"
 

7 kommentarer på “- Jeg vil masturbere til dette bildet”

 1. Jo El sier:

  E disse folkene relevant på noen om helst måte? annet en et konstruert humorband?

  • Steel Panther er selvsagt relevante, de klarte uten problemer å selge ut Rockefeller og er nå på verdensturné hvor de også spiller for fulle hus. De er også relevante i og med at de fungerer som en motgift mot all den gørrtriste indierocken og postgrungen som ellers herjer fritt…

  • Jeg og to venniner så dem på Wembley i Desember, da ble de etterfulgt av Mötley Crüe og Def Leppard – men vi tre ville bare ha mer Panther :)  Så dem på Rockefeller nå også og det var en fantastisk konsert – og gleder meg allerede til å se dem igjen på Sweden Rock Festival i sommer.  Dyktige og kjempevittige!

 2. Jo El sier:

  E disse folkene relevant på noen om helst måte? annet en et konstruert humorband?

 3. [...] Panther har de siste årene vokst seg til å bli det store humorbandet i rocken, men bak i skyggene begynner det nå å ulme. For gode gamle Tenacious D slipper i mai sitt første [...]

Legg igjen en kommentar